Futbol Kötü haberi Yılmaz Vural duyurdu! Yeni Malatyasporlu Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti

Kötü haberi Yılmaz Vural duyurdu! Yeni Malatyasporlu Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti

07.02.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'dan acı haber geldi. 28 yaşındaki kalecinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kötü haberi Yılmaz Vural duyurdu Yeni Malatyasporlu Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan 7.7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Yeni Malatyasporlu Ahmet Eyüp Türkaslan'dan acı haber geldi.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

 KULÜPTEN AÇIKLAMA 

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Yeni malatyaspor’un kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetti.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Başımız sağ olsun! Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Seni unutmayacağız güzel insan” denildi.

Kötü haberi Yılmaz Vural duyurdu Yeni Malatyasporlu Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti

EŞİ KURTARILDI

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve kendisinden haber alınamadığı açıklanmıştı.

Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de kurtarma çalışmaları devam ediyordu.

Haberin Devamı

AKGÜN: OLMADI BE ÇOK ERKENDİ

Gündüz saatlerinde 'Dayan Eyüp'üm' paylaşımını yapan takım arkadaşı Cengizhan Akgün de acı haberle sarsıldı. Akgün bu kez, "Yapma be dayı. Olmadı be çok erkendi" paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi.

TFF'DEN TAZİYE MESAJI

Malatya'da depremde enkaz altında kalan ve hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın, ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. İki gündür kalbimiz ve dualarımız bu güzide futbolcumuzun diğer tüm göçük altında kalan vatandaşlarımızla birlikte sağ salim bulunması içindi. Ancak ne yazık ki bu acı haberle bir kez daha kahrolduk.

Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" denildi.

AHMET EYÜP TÜRKASLAN KİMDİR?

Ahmet Eyüp Türkaslan 11 Eylül 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kaleci pozisyonunda oynayan genç futbolcu profesyonel kariyerine 2013 yılında Polatlı Bugsaşspor ile adım attı. Ardından Osmanlıspor kulübünde de oynayan Ahmet Eyüp Türkaslan, sırasıyla Busaş Spor, Ankaraspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor'da forma giydi.

Yazarlar