Fenerbahçe Krunic sonrası Fenerbahçe'den 2 transfer daha! Senad Ok ayrılığı açıkladı: Yolu açık olsun

Krunic sonrası Fenerbahçe'den 2 transfer daha! Senad Ok ayrılığı açıkladı: Yolu açık olsun

12.01.2024 - 12:33 | Son Güncellenme:

Bonucci ve Krunic'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Senad Ok canlı yayında Fenerbahçe'deki ayrılığı da duyurdu. İşte detaylar...

Transfer dönemine Bonucci'yi renklerine bağlayarak başlayan Fenerbahçe, uzun süredir istediği Krunic'te de mutlu sona ulaştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Fenerbahçe'deki ayrılığı da duyurdu. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'BUGÜN İDMANA ÇIKACAK'

"Sezon başında da gündeme gelmişti Bonucci. Bonucci sembol bir isim. İtalyan futboluna yıllardır damga vurmuş bir isim. 3-4 sene önce deseydin ihtimal vermezdim. Defansif olarak böyle büyük yıldızları pek görmüyorduk. Savunmayı toparlayacağını düşünüyorum. Aslında kariyerine orta saha olarak başlıyor ama sonrasında savunmaya geçiyor. İdmana çıkacak bugün. Gaziantep'e de gidecek, idmandaki performansına göre karar verilecek. Ama bana sorarsan ben 11'de sahaya sürerdim."

'BONUCCİ İTALYA'DAN TEKLİF ALDI'

"6 ay da olsa 1.5 yıl da olsa Bonucci'nin İtalya'dan teklif almasına rağmen burayı tercih etmesi çok değerli. Dzeko'nun da transferde büyük katkısı var."

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

"Samet Akaydin gidiyor. Olmadı, burası ağır geldi, Fenerbahçe'de oynamak kolay değil. Yolu açık olsun."

Krunic sonrası Fenerbahçeden 2 transfer daha Senad Ok ayrılığı açıkladı: Yolu açık olsun

STOPERDE KİM OYNAYACAK?

"İlk etapta Serdar'la Bonucci'nin sahada olmasını bekliyorum. Sonrasında Becao ile Bonucci'nin bir arada oynaması daha ihtimal dahilinde bence."

'LYON VE BETİS DE İSTİYORDU'

"Krunic bugün saat 16.00 gibi İstanbul'da olacak. Krunic kafada o kadar hazırlanmıştı ki buraya gelmeyi kafaya koymuştu. Lyon ve Real Betis de istiyordu."

4 YILLIK ANLAŞMA

"Yazın 10 milyon üzeri olacak anlaşma bu sefer de 4-5 milyon euro civarında bitecek. Crespo'nun yokluğunda orayı fazlasıyla dolduracak. Sezon başında başka oyuncu önermişlerdi İsmail Kartal'a ama Krunic'i istiyorum demişti."

"4 yıllık bir anlaşma bekliyorum. Maaşını da kulüp açıklar."

Krunic sonrası Fenerbahçeden 2 transfer daha Senad Ok ayrılığı açıkladı: Yolu açık olsun

'BİR STOPER DAHA'

"Bir stoper daha olabilir. Savic 5 milyon euro istedi ve Fenerbahçe bunu çok buldu. Savic indirim yaparsa Bonucci sonrası düşünülebilir. Savic olmazsa başka bir isim de gündeme gelir."

4 TRANSFERE KADAR YOLU VAR

"Fenerbahçe'nin 4 transfere kadar yolu var. Krunic ve Bonucci ilk 2 transfer. Kanat forvet veya golcü... Batshuayi ve Umut'tan birinin ayrılmasına göre takviye olabilir."

Haberin Devamı

Yazarlar