Voleybol Küba'da doğdu Malatyalı oldu! Melissa Vargas'a büyük ilgi

Küba'da doğdu Malatyalı oldu! Melissa Vargas'a büyük ilgi

11.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncusu Melissa Vargas ile TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Malatya’da taraftarlarla buluştu, yıldız sporcuya ‘memleketi’nde büyük ilgi gösterildi .

Kübada doğdu Malatyalı oldu Melissa Vargasa büyük ilgi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından Melissa Vargas, ‘Memleketim’ dediği Malatya’ya gitti. Vargas hayranları ile bir araya geldi. İmza gününde ilgi odağı olan Küba asıllı Türk voleybolcuyu hemşehrileri bağrına bastı.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız voleybolcusu Melissa Vargas, düzenlenen imza programına katıldı. Büyük ilginin olduğu programa Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte gelen Vargas’a genç hayranları büyük ilgi gösterdi. İmza gününde konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas’ın Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Malatyalı olduğunu söyleyerek, “Ben de Malatyalıyım ama inanın Melissa benden daha çok Malatyalı. O da bizim artık bir evladımız. Bugün sizlerle kucaklaşmak için buradayız. Ben de Federasyon Başkanı olarak daha önce size söz vermiştim ve yerine getirdim. Bizlerden desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin. Sırada Olimpiyatlar var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Milli Voleybolcu Vargas da kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Bana gösterdiğiniz bu mutluluk ve sevgi için sizleri çok seviyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Başkanım Malatyalı olduğu için Malatyalı olmayı seçtim. Kulübüm Fenerbahçede de 44 numaralı formayı giyiyorum. 44 de Malatyanın kodu” dedi. Vargas kentte katıldığı tüm etkinliklerde hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekildi, imza almak isteyen hayranlarını da kırmadı.

Konteyner kente ziyaret

Vargas için kentteki etkinlikler, Malatya Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreni ile başladı. Yeni Malatyaspor Tesisleri ile konteyner kentteki depremzedeler de ziyaret edildi. Üstündağ ile Vargas, havalimanındaki karşılamanın ardından Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı da ziyaret etti, ikiliye kayısı ve çeşitli hediyeler, Yazıcı’ya ise Vargas’ın imzalı forması ile plaket takdim edildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Vargas’a Onur Belgesi takdim etti.

Yazarlar