Skorer Kulüplerden deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Malatya'

Kulüplerden deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Malatya'

23.11.2023 - 18:44 | Son Güncellenme:

Malatya'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası kulüplerden art arda geçmiş olsun mesajları geldi.

Kulüplerden deprem sonrası ortak mesaj Geçmiş olsun Malatya

AFAD verilerine göre; Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. Malatya'daki depremler sonrası kulüplerden geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.

Haberin Devamı

İşte o mesajlar:

Galatasaray: Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremlerin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Beşiktaş: Adıyaman'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sivasspor: Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen ve ilimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Şanlıurfaspor: Malatya merkezli meydana gelen ve Şanlıurfa ile çevre illerimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği: Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybının yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Altay: Malatya ve Adıyaman'da meydana gelen, çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.