Milli Takım Kuntz'dan şaşırtan karar! Ekranların yeni yüzü oldu

Kuntz'dan şaşırtan karar! Ekranların yeni yüzü oldu

25.01.2023 - 11:31 | Son Güncellenme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Almanya'da dikkat çeken bir anlaşmaya imza attı. Kuntz, Alman kanalının yeni yüzü oldu.

Kuntzdan şaşırtan karar Ekranların yeni yüzü oldu

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz dizinden geçirdiği ameliyat sonrasında ülkesi Almanya'da yeni ekran yüzü oldu.

Haberin Devamı

AMELİYAT OLMUŞTU
A Milli Futbol Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, geçtiğimiz haftalarda dizinden operasyon geçirdi. Almanya'da dizinden operasyon geçiren Kuntz için TFF resmi açıklama yapmıştı. TFF'nin yaptığı açıklamada ise şu ifadeler yer almıştı:

"A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, Almanya'da dizinden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Planlı olarak yapılan bu ameliyat sonrası Kuntz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz."

Kendisi de bir paylaşım yapan Kuntz; "Prof. Dr. Peter R. Aldinger ve Stuttgart Diakonie Kliniği’ndeki tüm ekibine bana göstermiş oldukları yakın ilgi için çok teşekkür ediyorum. Planlı bir diz operasyonu geçirdim ve bütün süreç çok olumlu geçti. Kısa süre sonra Türkiye’ye döneceğim. Tüm geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kuntzdan şaşırtan karar Ekranların yeni yüzü oldu

9 MAÇ İÇİN YORUMCU
Kuntz, Almanya'da açık kanal yayın haklarını elimde bulunduran Sat 1 Televizyonu için 9 karşılaşmada yorumculuk anlaşması yaptı. Hafta sonu oynanan Leipzig- Bayern Münih maçıyla başlayan yorumculuğunda Kuntz, maçtan hemen sonra Red Bull Arena sahalarına inerek canlı yayında karşılaşmayı değerlendirdi.

Kuntz, Bundesliga yorumculuğuna dün Bayern Münih ile Köln'ün 1-1 kaldığı maçtan sonra yine devam etti. Milli takım teknik adamı Allianz Arena'da kameralar karşısına çıkarak Sat1 TV'de karşılaşmayı yorumladı.

Kuntzdan şaşırtan karar Ekranların yeni yüzü oldu

'ARDA İÇİN JESUS İLE İRTİBATTAYIZ'
Kuntz daha öncesinde katılığı programda hem milli takımla ilgili sorulara cevap verirken Arda Güler ve Crespo için açıklama yapmıştı. "Uluslar Ligi kadrolarında dikkat ettiğimiz konu, haziran ayında ve son kampta çok fazla oyuncu rotasyonunu yapmamaktı. Uluslar Ligi'ndeki hedefimize o oyuncularla ulaşmak istedik. Onun için çok fazla değişiklik yapmadık orada. Bizim oradaki baskı durumumuz ile hazırlık maçlarındaki baskı durumu çok farklı. Arda, Emirhan, Tayyip gibi oyuncuların bu ortamda biraz daha rahat etmeleri bu maçlarda biraz daha rahat olacaktır. Bizler için önemli olan, oradaki oyuncularla da mesela Jesus ile sürekli irtibat halindeyiz, bu oyuncuları her zaman takip ediyoruz. Gözlerimiz hep onun üzerindeydi."

Haberin Devamı

CRESPO CEVABI
Crespo sorusuna yanıt veren Alman teknik adam; "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz" cevabını verdi.