İtalya Serie A Kupa maçında yaptıkları pahalıya patladı! Juventus, Allegri'yi kovdu

Kupa maçında yaptıkları pahalıya patladı! Juventus, Allegri'yi kovdu

17.05.2024 - 18:36 | Son Güncellenme:

Serie A devi Juventus'ta Massimiliano Allegri'nin görevine son verildi. İtalya Kupası'nı kazandıkları maçtan sonra gazeteciyi tehdit eden Allegri'nin görevden alındığı açıklandı.

Kupa maçında yaptıkları pahalıya patladı Juventus, Allegriyi kovdu

İtalya Kupası'nda şampiyon olan Juventus'ta geleceği merak edilen Massimiliano Allegri ile ilgili karar netlik kazandı. Massimiliano Allegri'nin görevine son verildiği açıklandı.

Haberin Devamı

Juventus, Massimiliano Allegri ile yollarını ayırmasının ardından bir açıklama yaptı. Tecrübeli teknik direktörün görevden alındığı belirtildi. Massimiliano Allegri'nin İtalya Kupası'nda oynanan maç sırası ve sonrasındaki davranışlarının kulüp prensipleriyle uyuşmadığı kaydedildi.

GAZETECİYİ TEHDİT ETMİŞTİ

Massimiliano Allegri, 90+5'inci dakikada hakeme yönelik tepkileri nedeniyle kırmızı kart görmüştü. Allegri'nin maçtan sonra yaptıkları ise ön plana çıkmıştı.

Kupa maçında yaptıkları pahalıya patladı Juventus, Allegriyi kovdu

Kupa töreninin ardından basın toplantısına katılan 56 yaşındaki teknik direktör, Tuttosport'un Genel Yayın Yönetmeni Guido Vaciago ile büyük bir tartışma yaşamıştı. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Guido Vaciago ile tartışan Massimiliano Allegri, ağır küfürler ettiği gazeteciye karşı tehditte de bulunmuştu.

Haberin Devamı

Massimiliano Allegri tartışmada şu sözleri kullanmıştı: "Seni b*ktan yönetmen! Evet, seni b*ktan editör. Gazetende gerçekleri yaz, insanların sana söylediklerini değil! Seni nerede bulacağımı biliyorum. Gelip iki kulağını da koparacağım! Gerçekleri yaz, suratını dağıtırım."

Kupa maçında yaptıkları pahalıya patladı Juventus, Allegriyi kovdu

56 yaşındaki teknik direktörün öğrencileri bu sezon 41 maça çıktı. Massimiliano Allegri yönetimindeki Juventus bu müsabakalarda 22 galibiyet, 13 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Massimiliano Allegri, Juventus kariyeri boyunca şu başarılara imza attı:

5 - İtalya Serie A şampiyonluğu
4 - İtalya Kupası şampiyonluğu
2 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu