Diğer Kuponun kaderini belirleyen gol 90+6’da geldi, 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazandı!

Kuponun kaderini belirleyen gol 90+6’da geldi, 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazandı!

17.01.2024 - 10:38 | Son Güncellenme:

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, salı bülteninde yer alan 6 karşılaşmanın üçüne Maç Sonucu 1 ve 3.5 Alt, diğer üç maça ise Maç Sonucu 1 tercihinde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Kuponun kaderini belirleyen gol 90+6’da geldi, 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazandı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak süper oran farkıyla maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor. Bilbao, iki devrede bulduğu gollerle 2-0 kazandı

Haberin Devamı

Misli üyesi, Athletic Bilbao - Alaves maçına Maç Sonucu 1 ve 3.5 Alt tahmininde bulundu. Rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan ev sahibi, 28’de kilidi Asier Villaliebre ile açtı. Golden sonra rakip kalede baskısını sürdüren Bilbao, girdiği tehlikeleri gole çeviremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da sahne alan ilk golün sahibi Villalibre, skoru 2-0’a taşıyarak takımının karşılaşmayı 2-0 kazanmasını sağladı. Misli üyesi, bu maçta 1.82 oran tutturdu.

Heyecan tavan yaptı, Suudi Arabistan’ın galibiyet golü 90+6’da geldi!

Suudi Arabistan – Umman maçında canlı bahis seçeneğine yönelen Misli üyesi, Umman’ın 14. dakikada 1-0 öne geçmesiyle beraber “Suudi Arabistan kazanır” seçeneğine oynadı. Suudi Arabistan, 78’de Abdulrahman Ghareeb ile skorda dengeyi sağladı. Rakip kalede tehlike yaratmakta zorlanan ev sahibi, maç tam bu skorla bitecek denilirken 90+6’da Ali Al Bulayhi’nin kafasıyla golü bularak 2-1 öne geçti ve galibiyete uzandı. Misli üyesi, Suudi Arabistan’ın galibiyetiyle 5.54’lük oran tutturmuş oldu. Misli üyesi böylece 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon

Kuponun kaderini belirleyen gol 90+6’da geldi, 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazandı

 

Yazarlar