Diğer League of Legends Kış Mevsimi Finali Şampiyonu Dark Passage

League of Legends Kış Mevsimi Finali Şampiyonu Dark Passage

04.02.2014 - 13:02 | Son Güncellenme:

2014 Kış Mevsimi Finali’nin Şampiyonu, HWA karşısında 3-0’lık bir skorla Dark Passage oldu ve 20.000 TL’lik birincilik ödülünü kazandı.

League of Legends Kış Mevsimi Finali Şampiyonu Dark Passage

Bostancı Gösteri Merkezi’nde 1-2 Şubat tarihlerinde Avea Woops işbirliği ile düzenlenen League of Legends 2014 Sezonu Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finalleri; Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından resmi sporcu lisansı verilen oyuncuların yarıştığı bir turnuva olarak, Türkiye’de bir ilke ev sahipliği yaptı. 2014 Kış Mevsimi Finali’nin Şampiyonu, HWA karşısında 3-0’lık bir skorla Dark Passage oldu ve 20.000 TL’lik birincilik ödülünü kazandı.
Dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’ın 2014 Kış Mevsimi Finalleri karşılaşmaları sonuçlandı. Binlerce eSpor sevdalısının Bostancı Gösteri Merkezi’nden, yüzbinlerin ise D-Smart ve internet üzerinden yapılan canlı yayınlardan takip ettiği League of Legends Kış Mevsimi Finali’nin şampiyonu; HWA karşısında 3-0’lık bir skorla finale damgasını vuran, Dark Passage takımı oldu. Birinci olan DP; 20.000 TL’lik ödülü eve götürmeye hak kazandı.
League of Legends’da 2014 Kış Mevsimi Finalleri’nin ilk günü, oldukça heyecanlı geçen çeyrek ve yarı final maçlarıyla tamamlandı. Çeyrek final çekişmeleri TT&ANT ve AWH&BPI takımları arasında oldukça hareketli geçti. Yarı final maçları ise DP&TT ve HWA&AWH takımları arasında izleyicelere heyecan dolu anlar yaşattı.
League of Legends 2014 Kış Mevsimi Finalleri’nin 2. Günü ise AWH ve TT takımları arasında geçen 3.lük maçıyla başladı. Müthiş performansıyla Final’in 3.’sü olan TT 10.000 TL’lük ödül kazandı. Etkinlik’in 2. Günü cosplay yarışması, Lethilion’un Melekleri Gösteri Maçı ve DP&HWA arasında inanılmaz çekişmeli geçen 5’te 5’lik bir final maçının ardından ödül töreni ile son buldu.