Şampiyonlar Ligi Leipzig-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Leipzig-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

13.08.2020 - 15:02 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi Çeyrek final maçında bu akşam Portekiz'in Lizbon kentinde Alman ekibi RB Leipzig ile İspanyol temsilcisi Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Gol yollarındaki en etkili ismi Timo Werner'i Chelsea'ye satan Alman ekibinde gol yükünü Patrik Schick çekiyor. Pandemi nedeniyle tek maç eleme sistemi üzerinden oynanacak olan çeyrek final eşleşmesinde kazanan takım yarı finale adını yazdıracak. Peki Leipzig-Atletico Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Leipzig-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Leipzig-Atletico Madrid maçı ne zaman sorusu futbolseverler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında dün akşam PSG ile Atalanta karşı karşıya gelirken adını bir üst tura yazdıran takım Fransız temsilcisi PSG oldu. Bu akşam oynanacak olan maçın ardından ikinci yarı finalist de belli olacak.

Haberin Devamı

Lepizig'de Timo Werner'in İngiliz kulübü Chelsea'ye satılmasının ardından gol yollarındaki yükü 24 yaşındaki Çek futbolcu Patrik Schick çekiyor. RB Leipzig çıktığı son 16 resmi maçında sadece birini kaybederken İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ise çıktığu 18 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Peki Leipzig-Atletico Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

LEİPZİG-ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Leipzig-Atletico Madrid maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Portekiz'in Lizbon kentinde oynanacak olan müsabaka pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak. Polonyalı hakem Szymon Marciniak'ın düdük çalacağı müsabaka beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak