Fenerbahçe Leipzig'ten sürpriz Sörloth kararı! Fenerbahçe istiyor

Leipzig'ten sürpriz Sörloth kararı! Fenerbahçe istiyor

12.07.2022 - 10:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer etmek için uğraş verdiği ve sarı-lacivertli taraftarların istediği Norveçli golcü konusunda sıcak gelişme yaşandı. Alman kulübü, Sörloth ile ilgili sürpriz karar aldı.

Leipzigten sürpriz Sörloth kararı Fenerbahçe istiyor

Cumhuriyet'in 100. yılında tüm hesaplarını şampiyonluk üzerine yapan Fenerbahçe, forvete nokta atışı takviye yapmak istiyor. Orta saha ve kanatlara takviye yapan yönetimin bu bölge için ana planı ise Alexander Sörloth... Taraftarların sosyal medyada takıma transfer edilmesi için yoğun istekte bulunduğu Norveçli forvetle görüşmeler başlarken, sıcak gelişme yaşandı. 

Haberin Devamı

20 MİLYON EUROYA'YA LEIPZIG'E TRANSFER OLDU
2019-2020 sezonunda kiralık oynadığı Trabzonspor'da gol kralı olan Norveçli golcü, sezon sonunda 20 milyon Euro karşılığında Crystal Palace'tan Leipzig'e transfer olmuştu. Alexander Sörloth, geçen sezonu La Liga ekiplerinden Real Sociedad'ta kiralık olarak geçirmiş, 42 maçta 7 gol 1 asistlik performans sergilemişti.

Leipzigten sürpriz Sörloth kararı Fenerbahçe istiyor

KULÜBÜN RESMİ HESABINDAN TARAFTARA YANIT
Geçtiğimiz günlerde Norveçli futbolcunun sarı-lacivertlilere transfer olacağına dair haberlerin ardından RB Leipzig'den ilginç bir çıkış gelmişti. Bir Fenerbahçe taraftarının RB Leipzig Twitter hesabına gönderdiği "Sörloth'u bize verin" mesajına, kulüp hesabından "Hayır" şeklinde cevap verildi.

RB LEIPZIG'DEN SÜRPRİZ KARAR

Haberin Devamı

Real Sociedad'da kiralık geçirdiği sezonun ardından bonservisini elinde bulunduran RB Leipzig'e geri dönen Norveçli oyuncu için kulübü kapıları açtı. Bonservisiyle veya kiralık olarak yeniden kulüpten gönderilmesi beklenen golcü futbolcu için Alman ekibinde sürpriz bir karar alındı. Teknik direktör Domenico Tedesco, 26 yaşındaki forvete bir şans tanımaya karar verdi. Buna göre deneyimli teknik adam, performansını görmek istediği oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etti.

Leipzigten sürpriz Sörloth kararı Fenerbahçe istiyor

KADRO İÇİNDEN ÇÖZÜM ARANIYOR

Sörloth burada iyi bir görüntü çizdiği takdirde yeni sezonda RB Leipzig kadrosunda değerlendirilecek. Bu karardaki önemli bir faktör, takımın forvet ihtiyacının öncelikle kadrodaki isimler içerisinden çözülmeye çalışılması oldu.

KALMAK İSTİYOR, GÖRÜNTÜSÜ İSTEKLİ

Bu gelişmenin üzerine Alexander Sörloth, takımının dün başlayan Avusturya kampında hazır bulundu. Kampın ilk antrenmanında istekli bir görüntü çizen oyuncunun RB Leipzig'de kalmak, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da forma giymek istediği öğrenildi. Alman ekibinin bu süreçte, ancak çok iyi bir teklif gelirse futbolcuyu bırakmayı değerlendireceği belirtildi.

Yazarlar