Galatasaray Leipzig'den planları altüst eden Angelino yanıtı: Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu

Leipzig'den planları altüst eden Angelino yanıtı: Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu

22.12.2023 - 14:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da durumu merak konusu olan Angelino için, bonservisini elinde bulunduran kulübü RB Leipzig'den açıklama geldi.

Leipzigden planları altüst eden Angelino yanıtı: Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu

Galatasaray'ın sezon başında RB Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Angelino'nun durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Bu sezon şu ana kadar toplamda 19 resmi maçta forma giyen 26 yaşındaki sol bekin, zorunlu satın alma opsiyonu devreye girmesin diye son haftalarda oynatılmadığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, Karagümrük maçının ardından konuyla ilgili olarak "Angelino'yu bugün kullanmayacaktık. O yüzden kadroda düşünmedik. Bizle birlikte antrenmanlarını yapıyor çok iyi bir karakter. Transfer ile kararımızı önümüzdeki hafta vereceğiz" demişti.

Leipzigden planları altüst eden Angelino yanıtı: Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu

G.SARAY, LEİPZİG İLE GÖRÜŞTÜ

Cim Bom'un, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig kulübüyle görüşerek, İspanyol sol bekin zorunlu satın alma opsiyonunu kaldırmak ya da sezon sonunu beklemeden sözleşmesini feshetmek isteyeceği de öne sürülüyordu. Ne yanıt vereceği merakla beklenen Alman ekibinden açıklama geldi.

RB Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder, Bild gazetesine açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takıma kiraladıkları oyuncunun durumu hakkında konuşan Schröder, esnek bir tutumları olmadığını ortaya koydu. Leipzig Sportif Direktörü şunları söyledi:

Haberin Devamı

'GALATASARAY NEYİ İMZALADIĞINI BİLİYORDU'

"Angelino konusunda tamamen rahatız. Sözleşme sözleşmedir. Galatasaray neyi imzaladığını biliyordu. Biz 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunun çekileceğini varsayıyoruz. Söyleyecek başka bir şey yok".