Fenerbahçe Leonardo Bonucci: Çok kupa kazanırız!

Leonardo Bonucci: Çok kupa kazanırız!

14.01.2024 - 21:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci, Gaziantep FK deplasmanındaki galibiyeti değerlendirdi.

Leonardo Bonucci: Çok kupa kazanırız

Süper Lig'in 20'nci haftasında Gaziantep FK deplasmanından 1-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de yeni transfer Leonardo Bonucci açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden İtalyan stoper, "Taraftarlarımıza teşekkürler. Bana çok ilgi ve destek gösterdiler. Benim ve takım için 3 puan çok ama çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar taraftar bizi destekledi. Kazanmak için sahadaydık, çok istedik. Önemli bir golle kazandık. Erken dakikalarda gol bulamayınca bu tip maçlar zorlaşabiliyor. Konya maçında tribündeydim. Atmosfer gerçekten harikaydı. Fenerbahçe taraftarı gerçekten inanılmaz" dedi.

Fenerbahçe'de çok kupa kazanabileceklerini dile getiren Leonardo Bonucci, "Çok heyecanlıyım. Bu önemli ve büyük camianın bir parçası oldum artık. Takımda gerçekten çok kaliteli oyuncular var. Kadıköy'deki oyunu her maçta ortaya koyabilirsek çok kupa kazanırız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Maç eksiğine dikkat çeken Leonardo Bonucci, "Son iki aydır çok fazla maça çıktığımı söyleyemem. Ancak, kendimi iyi hissediyorum. Maç oynamam gerekiyor. Bugün bir başlangıç oldu. Umarım daha çok oynayarak takımıma katkı sağlayabilirim" diye konuştu.