Fransa Ligue 1 Lionel Messi için Al Hilal'den inanılmaz teklif! Servetini ikiye katlayacak

Lionel Messi için Al Hilal'den inanılmaz teklif! Servetini ikiye katlayacak

19.05.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon PSG ile sorunlar yaşayan Lionel Messi'nin sezon sonu sözleşmesi sona ediyor. Birçok kulübün transfer listesinde olan yıldız futbolcuya Suudi Arabistan temsilci Al Hilal de talip oldu. Al Hilal'in Messi için vermiş olduğu inanılmaz teklif dudak uçuklatırken, Arjantinli futbolcu bu teklifi kabul ederse servetini ikiye katlayacak.

Lionel Messi için Al Hilalden inanılmaz teklif Servetini ikiye katlayacak

PSG'nin dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi, Fransız temsilcisi ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Takımı ile son zamanlarda büyük krizler yaşayan Arjantinli futbolcu gelecek sezon PSG forması giymeye sıcak bakmıyor. Bu durumun ardından Suudi Arabistan ekibi olan Al Hilal harekete geçti ve Messi için teklif ettiği tutar dudak uçuklattı. Öte yandan yıldız futbolcu bu teklifi kabul ettiği takdirde servetini ikiye katlamış olacak.

Haberin Devamı

MESSI HENÜZ İMZALAMADI

Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'le sözleşmesinin sezon sonunda sona eriyor ve yıldız futbolcu Fransa Lig 1 deviyle yeni bir anlaşmaya henüz imza atmadı.

Lionel Messi için Al Hilalden inanılmaz teklif Servetini ikiye katlayacak

SUUDİ ARABİSTAN'A GİTTİ

Paris Saint Germain'in Lorient'e 3-1 mağlup olduğu maçtan sonra Lionel Messi, kimseye haber vermeden Suudi Arabistan'a gitti. Arjantinli futbolcunun kulüpten izinsiz Suudi Arabistan'a gitmesi taraftarı çıldırttı.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'a izinsiz gitmesinin ardından flaş bir karara imza atıldı. Fransa Ligue 1 ekibinde teknik direktör Christophe Galtier, Lionel Messi'nin kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu.

TARAFTARLAR MESSI'Yİ YUHALADI

Son haftalarda oynanan maçlar öncesi stat hopörlerinden oyuncuların isimleri tek tek anons edildiği sırada sıra Lionel Messi'ye geldiğinde Arjantinli futbolcu yuhalanıyor. Öte yandan Messi, topu ayağına aldığı sırada da yuhalanma sesleri yükseliyor.

Haberin Devamı

Lionel Messi için Al Hilalden inanılmaz teklif Servetini ikiye katlayacak

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Lionel Messi, bu sezon PSG forması ile toplam 38 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 20 kez gol atarken, bunun yanında da 19 kez asist performansı sergiledi.

AL HİLAL LİSTEYE ALDI

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Lionel Messi'nin yeni takımı merak edilirken, Suudi Arabistan iddiaları gittikçe güçleniyor. AL Hilal, dünya yıldızını transfer listesine aldığı öğrenildi.

Lionel Messi için Al Hilalden inanılmaz teklif Servetini ikiye katlayacak

İNANILMAZ TEKLİF

Daily Express'te yer alan habere göre; geleceği en çok merak edilen Lionel Messi'ye Arabistan ekibi Al Hilal 1 sezon için 500 milyon euroluk bir teklifte bulundu.

SERVETİNİ İKİYE KATLAYACAK

Daha önce 35 yaşındaki yıldız oyuncu için 400 milyon euroluk teklif yaptığı belirtiliyordu. Haberde mevcut servetinin toplam 500 milyon euro olduğu hatırlatıldı. Lionel Messi eğer bu teklifi kabul ederse servetini ikiye katlamış olacak. Ayrıca en çok kazanan futbolcu da olacak.

Lionel Messi için Al Hilalden inanılmaz teklif Servetini ikiye katlayacak

 

Yazarlar