Dünyadan Futbol Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı! 90+4'te inanılmaz gol

Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı! 90+4'te inanılmaz gol

22.07.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'den ayrılmasının ardından MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, yeni takımındaki kariyerine hızlı başladı. Arjantinli yıldız ilk maçına adeta damgasını vurdu. İşte detaylar...

Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı 90+4te inanılmaz gol

Fransız devi Paris Saint Germain'den ayrılmasının ardından sürpriz bir kararla MLS ekiplerinden Inter Miami'ye giden Lionel Messi, yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

Haberin Devamı

İLK MAÇINA ÇIKTI

Meksika ve ABD takımlarının katıldığı kupada Inter Miami, Cruz Azul ile karşı karşıya geldi. Inter Miami, Robert Taylor'un 44. dakikadaki golüyle öne geçti. Meksika ekibi buna 65'te Antuna ile cevap verdi.

Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı 90+4te inanılmaz gol

Arjantinli yıldız mücadelenin başlangıcında yedek kulübesinde otururken 54. dakikada oyuna dahil oldu.

90+4'TE GELEN İNANILMAZ GOL

Lionel Messi ilk maçına adeta damgasını vurdu. Maç 1-1'lik eşitlikle devam ederken 90+4. dakikada Inter Miami tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen yıldız futbolcu harika bir gole imza atarak ilk maçında takımına galibiyeti getirdi.

SEVİNCİNİ ÇOCUKLARIYLA PAYLAŞTI

MLS ekibinde ilk maçında golle tanışan Messi, saha kenarına gelerek çocuklarıyla sevincini paylaştı.

Haberin Devamı

Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı 90+4te inanılmaz gol

YILDIZ İSİMLER TRİBÜNDEYDİ

Lionel Messi'nin ilk maçına ünlü isimlerden de büyük bir ilgi vardı. Inter Miami'nin sahibi sahibi futbol efsanesi David Beckham sık sık ekranlara yansırken NBA yıldızı LeBron James ve tenis dünyasından Serena Williams da tribünde maçı takip etti.

Karşılaşma öncesinde Messi ile yan yana da gelen LeBron James, karşılaşmanın ardından Arjantinli yıldızın frikik golünü paylaşarak "İnanılmaz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar