Dünyadan Futbol Lionel Messi'den play-off sözleri! 'Bu utanç verici'

Lionel Messi'den play-off sözleri! 'Bu utanç verici'

19.10.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra Inter Miami ile sözleşme imzalayan Lionel Messi, MLS ekibindeki geleceğine dair konuştu. Arjantinli yıldız, takımının play-off vizesi alamamasına dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Lionel Messiden play-off sözleri Bu utanç verici

David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile sözleşme imzalayan Lionel Messi, MLS ekibindeki ilk yılında büyük bir şok yaşadı. Inter Miami'nin play-off vizesi alamamasının ardından Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Arjantinli oyuncu, MLS ekibinden ayrılacağına yönelik iddiaları yanıtladı. Inter Miami'den ayrılmayacağını vurgulayan Lionel Messi, "Ocak ayında sezon öncesi çalışmalar yapmak, sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için Miami'ye döneceğim" dedi.

Inter Miami'nin play-off bileti alamamasına dair konuşan Lionel Messi, "Bu utanç verici. Çok yaklaşmıştık. Son birkaç maçı kaçırdım. Birkaç sakatlık yaşadık. Temmuz ayı bizim için zor geçti. Her 3 günde bir maç oynadık, seyahat ettik. Ama bir turnuva kazandık, bu da kulüp ve gelecek için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Lionel Messiden play-off sözleri Bu utanç verici

Lionel Messi'nin takımı Inter Miami, MLS'te play-off bileti alamaması nedeniyle 2024 Şubat'a kadar resmi maça çıkmayacak. Lionel Messi'nin bu sürede kiralık olarak Suudi Arabistan ya da Barcelona'ya gidebileceği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Lionel Messi, Inter Miami formasını şu ana kadar 13 müsabakada giydi. Arjantinli yıldız bu süreçte rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Lionel Messi takım arkadaşlarına ise 5 gol pası verdi.

Yazarlar