Magazin Lionel Messi'nin takım arkadaşından olay iddia! 'Beni öldürmek istedi'

Lionel Messi'nin takım arkadaşından olay iddia! 'Beni öldürmek istedi'

21.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'in yıldızı Lionel Messi'yle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli yıldızın hem milli takım hem de Paris Saint Germain'den takım arkadaşı olan Leandro Paredes, 2021'de yaşanan bir olay sonrası Messi'nin kendisini oldürmek istediğini öne sürdü. İşte detaylar...

Lionel Messinin takım arkadaşından olay iddia Beni öldürmek istedi

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra geçtiğimiz sezon başında sürpriz bir kararla Paris Saint Germain'in yolunu tutan Lionel Messi konusunda flaş bir iddia gündeme geldi. Dünyaca ünlü yıldızın takım arkadaşı Leandro Paredes, Messi'nin kendisini öldürmek istediğini itraf etti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DEV MAÇTA KARŞI KARŞIYA GELMİŞLERDİ

Paris Saint Germain'de şu anda takım arkadaşı olarak görev alan iki yıldız, 2021'de son 16 turunda Barcelona ile Paris Saint Germain arasındaki eşleşmede karşı karşıya gelmişlerdi. Leandro Paredes, iki takım arasındaki Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki ilk maçta yaşananları ilk kez anlattı. Paris Saint Germain'in 4-1 kazandığı müsabaka sırasında takım arkadaşlarına Lionel Messi'yle ilgili bir yorumda bulunan başarılı orta sahanın sözlerini dünyaca ünlü yıldızın da duyduğu ortaya çıktı.

Lionel Messinin takım arkadaşından olay iddia Beni öldürmek istedi

"BENİ DUYDU, ÇOK KIZDI"

Müsabaka devam ederken takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmayı Ceja Negra'da anlatan Leandro Paredes, Arjantinli yıldızın kendisine çok kızdığını belirtti. Leandro Paredes açıklamasında, "Takım arkadaşlarıma bir yorum yaptım ve Messi beni duydu, çok kızdı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BENİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ"

Lionel Messi'nin kendisinin söylediklerini duyduğunu ve kendisini öldürmek istediğini belirten Leandro Paredes, "Gerçekten sinirlendi. Beni mahvetmek istedi. Oldukça kötüydü. Beni öldürmek istedi, ben ise sadece eve gitmek" diye devam etti.

Lionel Messinin takım arkadaşından olay iddia Beni öldürmek istedi

Leandro Paredes, Lionel Messi'nin kendisine kin beslemediğini ve yaşananların geride kaldığını belirtti. Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaş olduklarının altını çizen Leandro Paredes olayların ardından milli takım kampında karşılaştıklarını ifade etti ve "Daha sonra onu milli takımda gördüm ve hiçbir şey olmamış gibi davrandı" diye konuştu.

Lionel Messi'nin iyi kalpli birisi olduğunun altını çizen Leandro Paredes, "Bana nasıl bir insan olduğunu gösterdi. İlişkimiz kaldığı yerden devam etti" açıklamasını yaptı.

Lionel Messinin takım arkadaşından olay iddia Beni öldürmek istedi

"KONUŞUYORUZ VE GÜLÜYORUZ"

Leandro Paredes, Lionel Messi'yle iyi bir dostlukları olduğunu da dile getirdi. Arjantin Milli Takımı'nda ve Paris Saint Germain'de Lionel Messi'yle birlikte oynayan tecrübeli futbolcu, ""Şimdi konu açıldığında bunun hakkında konuşuyoruz ve gülüyoruz. Fakat o zaman gerçekten çok kızmıştı, beni öldürmek istemişti" dedi.

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye

Haberin Devamı