Süper Lig Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (25 Ocak 2024)

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (25 Ocak 2024)

25.01.2024 - 10:07 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde girişimlerini hızlandırdı. Sizler için günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini derledik...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (25 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde son dakika hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. 9 Şubat 2024'te bitecek ikinci transfer tescil dönemi öncesinde dört büyükler başta olmak üzere Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli yıldızlarla güçlendirmek için girişimlerine hız vermiş durumda. Sizler için günün öne çıkan transfer haberlerini derledik...

Beşiktaş'a sürpriz öneri

Ara transfer döneminde çalışmalarına hız veren Beşiktaş’a, Amerika Kıtası’ndan flaş bir öneri geldi. İtalya’yla EURO 24’e katılmak için Avrupa’ya dönmek isteyen Toronto’nun 29 yaşındaki hücumcusu Federico Bernardeschi, Beşiktaş’a teklif edildi.

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde gaza bastı. Teknik direktör Fernando Santos ve Samet Aybaba’nın oluşturduğu liste üzerinden çalışmalarını yürüten Beşiktaş Yönetimi’ne, menacerlerden de adeta yağmur gibi oyuncu önerisi yağıyor! Kara Kartal’a son olarak iletilen ismin, ABD MLS Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen Federico Bernardeschi’nin olduğu bildirildi. 2 sene önce İtalya Serie A devi Juventus’tan Toronto’ya geçiş yapan 29 yaşındaki futbolcu, çok yönlü bir isim olmasıyla biliniyor. Hem sol kanat hem de sağ açıkta görev yapabilen 1,83’lük yıldız, 10 numarada başarılı bir şekilde forma giyebiliyor.

Karar bekleniyor...

Bu yaz Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İtalya formasıyla görev almak isteyen Bernardeschi’nin, teknik direktör Luciano Spalletti’yle görüştüğü bildirildi. Spalletti’nin listesinde yer alabilmek için Avrupa’ya dönmek isteyen deneyimli oyuncu, yarım dönemde başarılı bir performans ortaya koyup ardından EURO 24 bileti almayı hedefliyor. İtalya’dan da talipleri olan deneyimli hücumcu için Beşiktaş Yönetimi’nin vereceği karar bekleniyor.

Trabzonsporlu yıldıza Dubai'den teklif!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Bordo-mavili ekipte planlamalar devam ederken, sürpriz transfer teklifi geldi. Trabzonspor'un yıldız futbolcusuna, bir Dubai takımı teklif yolladı...

3 milyon Euro bonservis bedeliyle geldiği Trabzonspor’da bir türlü beklenen etkiyi gösteremeyen Enis Bardhi, yol ayrımında. Kuzey Makedonyalı 10 numaraya Dubai'den teklif var.

Bardhi’nin kiralık olarak bir Dubai kulübüne gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Bardhi’nin de ayrılması halinde Fırtına’da gözler 10 numara transferine çevrilecek. (Fanatik)

Ezeli rakibe transfer çalımı! Tüm şartları kabul etti

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve İtalyan stoper Bonucci ile Bosnalı Krunic'i kadrosuna katarak güçlenen Fenerbahçe, savunma hattını Çağlar Söyüncü ile güçlendirmek istiyordu. Yıldız futbolcu ile anlaşmaya varan, kulübü Atletico Madrid'den haber bekleyen Sarı-Lacivertliler'e bu transferde sürpriz bir rakip çıktı. Ezeli rakibin Çağlar transferinde devreye girdiği ve tüm şartları kabul ettiği iddia edildi.

Sarı-Lacivertliler’in müjdeli haber beklediği Çağlar Söyüncü transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ın devreye girip, Atletico Madrid’in Fenerbahçe’den istediği şartlara ‘Evet’ dediği öne sürüldü. Çağlar’ın da Kara Kartal’a yeşil ışık yaktığı belirtildi.

TÜM ŞARTLARI KABUL ETTİ

Fenerbahçe, yıldız savunmacının sezon sonuna kadar kiralanması konusunda büyük mesafe kat etmişti.

Kanarya, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralayıp, kiralama ödemesini iki yıla yaymak istiyordu. Atletico bunu kabul etmemişti. Siyah- Beyazlılar’ın ise İspanyol devinin istediği şekilde Çağlar’ın kiralama ücretini sezon sonuna kadar ödemeyi kabul ettiği öne sürüldü. Beşiktaş’ın ayrıca oynama garantisi verdiği Çağlar’dan da ‘Gelirim’ yanıtı aldığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte Çağlar Söyüncü transferi iyice kızışmış oldu (FANATİK)

Haberin Devamı
Dev Benzema iddiası!

İlk hamlesini Genoa'ya kiralık olarak giden Berkan Kutlu'yu geri çağırarak yapan Galatasaray'ın transfer hedefi için bomba bir iddia gündeme geldi.

Takvim'de yer alan habere göre temaslarda bulunmak üzere George Gardi ile Fransa'da bulunan ve daha sonra İngiltere ve İtalya'ya geçeceği öğrenilen Galatasaray CEO'su Erden Timur'un Gardi aracılığıyla Karim Benzema'nın durumu hakkında bilgi edindiği belirtildi.

Erden Timur'un Benzema'yı Galatasaray'a transferi için Al Ittihad ile ilk teması kurmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu! Geri sayım başladı

Pendikspor’a 4-0 mağlup olduktan sonra sahasında Adana Demirspor’la golsüz berabere kalan Beşiktaş’ta transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah-beyazlılar en geç bir hafta içinde ön libero ve stoper transferlerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kartal’da Sırp orta saha Nemanja Matic (Rennes), İngiliz stoper Jamaal Lascelles (Newcastle United), İspanyol orta saha Oliver Torres (Sevilla) ve İtalyan pasaportlu ön libero Jorginho (Arsenal) ile artık nihai pazarlıklar yapılıyor.

Getafe’de forma giyen Portekizli stoper Domingos Duarte de son olarak listeye dahil edildi. 28 yaşındaki Duarte’nin Teknik Direktör Fernando Santos’un istediği isimlerden biri olduğu öğrenildi.