Süper Lig Volkan Demirel transferi açıkladı! 'Hoşgeldin' (27 Haziran Haberleri)

Volkan Demirel transferi açıkladı! 'Hoşgeldin' (27 Haziran Haberleri)

27.06.2023 - 09:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer döneminin resmen açılmasının ardından takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Volkan Demirel transferi açıkladı Hoşgeldin (27 Haziran Haberleri)

Süper Lig'de transfer dönemi 26 Haziran tarihinde resmen açıldı. Kulüpler anlaşma sağladıkları futbolcuları resmi olarak kadrosuna katabilecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm Süper Lig kulüpleri transferde ciddi adımlar atmaya başladı.

Haberin Devamı

Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik....

Volkan Demirel transferi duyurdu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, geçen sezonu Giresunspor'da geçiren Görkem Sağlam (25, Orta Saha) ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Juan Musso için teklif yaptı

Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerini resmen tamamlayan Fenerbahçe'de gözler yeni teknik direktöre çevrilirken transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor.

Yeni sezonda kaleye yabancı bir kaleci düşünen sarı-lacivertlilerde gündeme giren son isim Atalanta forması giyen Juan Musso oldu.

Di Marzio'nun haberine göre Fenerbahçe, Juan Musso için Atalanta'ya resmi teklifte bulundu. Habere göre sarı-lacivertliler, Musso'yu kiralamak için harekete geçti. Arjantinli kaleciyle Fiorentina'nın da yakından ilgilendiği belirtildi.

Trabzonspor Joaquin Fernandez ile anlaşmaya vardı!

Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Trabzonspor, savunma hattına takviye yapacak. A Spor'un haberine göre bordo-mavili ekip İspanyol stoper Joaquin Fernandez ile prensipte anlaştı.

27 yaşındaki savunmacı sağ ve sol stoper bölgeleri dışında ön liberoda da forma giyebiliyor.

1.90'lık stoper bu sezon Real Valladolid forması ile 29 karşılaşmada süre aldı.

Kariyeri boyunca Real Valladolid dışında Almeria'da oynayan oyuncunun bonservis değeri 3 milyon euro.

Bordo-mavililer, Fernandez'in sözleşmesi bittiği için İspanyol ekibine bonservis ödemeyecek.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta gündem Ivan Rakitic! İşte talep ettiği ücret

Sevilla’nın dünyaca ünlü orta sahası Ivan Rakitic’e kancayı takan Kara Kartal’a, oyuncu cephesinden talep edilen bütçe konusunda beklenen geri dönüş yapıldı. Hırvat futbolcu, menajeri aracılığıyla, kulüpten senelik 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme istedi (FANATİK)

Galatasaray'dan Vedat Muriqi sürprizi

Bir yandan Icardi'nin bonservisini almaya çalışan, diğer taraftan alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bu doğrultuda rotayı İspanya'ya çevirdi ve eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi'yi gündemine aldı. İspanya’da Mallorca formasıyla çok iyi bir sezon geçiren ve La Liga’da 15 gol atmayı başaran 29 yaşındaki futbolcunun transferi için Galatasaray’ın devrede olduğu belirtiliyor. Mallorca’nın sezon başında 8 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Kosovalı yıldızdan 20 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli beklediği de iddialar arasında yer alıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, 8 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına kadar yeni golcüsünü belirlemek istiyor. Icardi transferi gecikse bile, Galatasaray bu bölgeye mutlaka güçlü bir takviye yapmanın hesapları içinde. Muriç dışında Dembele, Zapata ve Jovic gibi isimler listenin üst sıralarında bulunuyor. (FANATİK)

Beşiktaş, Alexander Djiku'yu transfer etmek istiyor

Beşiktaş'ta stoper transferi için adeta ince eleyip sık dokuyor... Siyah- Beyazlılar, yeni sezon öncesi stope takviyesini bir an önce yapmak istiyor. Kara Kartal, Fransız ekibi Strasbourg ile sözleşmesi sona eren Alexande Djiku ile yakından ilgileniyor. 28 yaşındaki başarılı savunmacının menajeri ile ilk temas kuran Beşiktaş'ın Djiku transferini bir önce sonuçlandırmak istediği öğrenildi. (TAKVİM

Haberin Devamı
Benfica, Arda Güler'i Fatih Terim'e sordu

Fenerbahçe bir yandan önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmaya çalışırken yıldız oyuncusu Arda Güler için de önemli gelişmeler yaşanıyor.

18 yaşındaki genç yıldız için girişimde bulunan kulüplerden bir tanesi Benfica idi. Benfica Başkanı Rui Costa'nın Arda Güler için sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Rui Costa'nın görüştüğü isim ise hem Fiorentina hem de Milan'da teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim oldu.

Rui Costa'nın Fatih Terim'i arayarak Arda Güler ile ilgilendiklerini söylediği ve oyuncu için "Görüşün nedir? Transfer etmemizi tavsiye eder misin" sorusunu yönelttiği öğrenildi. Terim'in eski öğrencisine cevabı ise çok net oldu.

Terim, "Arda Güler harika bir yetenek ve gelişime de çok açık. Transferini kesinlikle öneririm" dediği öğrenildi. (TAKVİM)

Arsenal'in stoperi Rob Holding, Beşiktaş'ın gündeminde!

Beşiktaş, Arsenal'de forma giyen savunma oyuncusu Rob Holding'i kiralamak için girişimlere başladı. Daily Express'te yer alan habere göre Beşiktaş, Rob Holding'i 1 yıllığına kiralamak için Arsenal ile görşüyor.

Arsenal ise sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Holding'in sözleşmesini uzatıp oyuncuyu Beşiktaş'a kiralamaya sıcak bakıyor.

Galatasaray'dan orta sahaya Maycon hamlesi!

Globo esporte'de yer alan habere göre; Galatasaray, Shakhtar'ın Corinthians'a kiraladığı Maycon'u kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu için sarı-kırmızılı takımın kısa süre içinde teklif yapacağı belirtildi. Galatasaray, yönetiminin, Ukrayna ekibiyle bonservis bedeli için anlaşması halinde oyuncunun Corinthians'tan ayrılacağı ifade edildi. Başarılı orta sahanın kiralık sözleşmesi Aralık 2023'e kadar devam edecek. Maycon'un Brezilya ekibiyle yaptığı anlaşmaya göre, herhangi bir transfer teklifi gelmesi halinde isterse takımdan ayrılabilecek. Maycon, Corinthians ile çıktığı 112 maçta 4 gol ve 5 asistlik katkı yaptı. (FOTOMAÇ

Haberin Devamı