Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (20 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (20 Ocak 2024)

20.01.2024 - 09:05 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde girişimlerini hızlandırdı. Sizler için günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (20 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde son dakika hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. 9 Şubat 2024'te bitecek ikinci transfer tescil dönemi öncesinde dört büyükler başta olmak üzere Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli yıldızlarla güçlendirmek için girişimlerine hız vermiş durumda. Sizler için günün öne çıkan transfer haberlerini derledik...

Kerem Atakan Kesgin resmen Sivasspor'da

Sivasspor, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Kerem Atakan Kesgin'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Fatih Karagümrük dün genç oyuncunun sözleşmesinin feshedildiğini açıklamıştı. 

Eski Fenerbahçeli Barış Sungur, Darıca'ya imza attı

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden 21 yaşındaki Barış Sungur uzun bir aranın ardından yeniden yeşil sahalara dönüyor. Sungur, Darıca Gençlerbirliği’yle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kariyerine 2013 yılında Yalıkavakspor’da başlayan genç yetenek Barış Sungur, 2020 yılında Buca alt yapısından Fenerbahçe’ye transfer oldu. Profesyonel kariyerinde 46 maçta forma giyen Sungur, 3 kere fileleri havalandırdı. Uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan Sungur, Darıca Gençlerbirliği’yle bu sezonu tamamlayıp yeni sezon için de 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferin ardından yeniden başladığını ifade eden Sungur, “Bazen yeniden başlamak, yaşanılanlar ve yaşatılanlar bir kenara bırakılıp iyi niyetli, güzel insanlar ile tertemiz bir sayfaya başlamak en doğrusudur. Bugüne kadar bana sahip çıkmayan, kötü niyetli olan herkese ve her şeye inat o zirveye tekrar adım adım çıkacağıma inancım tam. Zor zamanlarımda yanımda olması gerekenler ama olmayanlar iyi ki de yanımda olmadılar çünkü en iyi zamanımda, zirvede, yanıma tekrar gelmeye çalışacak olan onlar bana ulaşamayacaklar. Bunu başardığım zaman bana yanlış yapan, ihanet eden herkes o gün bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Bu o zirve yolculuğunun ilk basamağı. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'dan Emre Mor harekatı

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor için başkanlar düzeyinde bir transfer görüşmesi gerçekleştirildiği iddia edildi. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'u transfer etmek için harekete geçti. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin tecrübeli futbolcunun transferi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüğü belirtildi. Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'un Emre Mor'u sezon sonuna kadar kiralamak istediği aktarıldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Süper Lig'den ilgi duyan başka takımların da olduğu vurgulandı. Antalyaspor kurmaylarının Fenerbahçe'nin kararını beklediği kaydedildi.

Süper Lig'den Başakşehir'in de peşinde olduğu Emre Mor için 1. Lig ekibi Eyüpspor'un da devrede olduğu iddia edilmişti. Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 müsabakada şans buldu. 26 yaşındaki kanat oyuncusu bu süreçte 130 dakika sahada kaldı ve 2 asist üretti. (Fanatik)

Haberin Devamı
Victor Nelsson’a 10 milyon euroluk teklif!

Sezon başında ses getiren transferlere imza atan Galatasaray'da gözler Victor Nelsson'un geleceğine çevrildi. Avrupa'dan birçok takımın listesinde yer alan futbolcu için İtalyan ekibi Napoli'nin sunduğu transfer teklifi ortaya çıktı.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Daha önce Tottenham, Arsenal, Borussia Dortmund, Atalanta ve Sevilla ile de transferde anılan Danimarkalı futbolcu için Napoli'nin bonuslarla birlikte 10 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Futbolcudan maksimum gelir elde etmeyi Sarı-Kırmızılı yöneticilerin ise bonus hariç 15 milyon Euro bonservis geliri beklediği belirtildi. Kulüpler arasındaki görüşme ve pazarlıkların süreceği ve yakında sürpriz gelişmelerin de yaşanabileceği gelen haberler arasında. (Takvim)

Milli yıldız adım adım Galatasaray'a!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un da transferde öncelik olarak belirttiği sol bek takviyesi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sol bek takviyesi doğrultusunda rotayı İskoçya’ya çeviren ve Beşiktaş’ın eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı renklerine bağlamaya çalışan Galatasaray, Glasgow Rangers bariyerini aşmaya çalışıyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Montella’nın İskoçya’ya giderek bizzat görüştüğü ve “EURO 2024’te olmak istiyorsan, oynamalısın” dediği 22 yaşındaki sol bek, Galatasaray’ın kendisine yaptığı teklifi değerlendirmek istiyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp de Rıdvan’la prensipte el sıkıştıktan sonra Rangers’la görüşmelere başladı, ancak kiralama konusunda ortada bir anlaşmazlık söz konusu. Rangers, Rıdvan ayrılacaksa bunun bonservisiyle birlikte olmasını istiyor. (FANATİK)

 

İşte Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk transferi!

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos’un gelişiyle yükselişe geçti. Siyah-Beyazlılar, Portekizli çalıştırıcı göreve geldikten sonra oynanan 2’si ligde 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere 3 maçın 3’ünü de kalesinde gol görmeden kazandı. Yönetim, takımdaki pozitif havayı devre arasında yapılacak takviyelerle kadrosunu güçlendirerek daha da artırmak istiyor.

Teknik direktör Fernando Santos’un önceliği stoper ve 6 numara takviyesi... Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, savunmada hızlı hamleli, lider bir oyuncu arıyor. Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United’ın stoperi Jamaal Lascelles için temaslarını sürdürüyor. Lascelles’in kontratının sezon sezonda bitmesi, Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor. Bu sezon 22 maça çıkan ve 1 gol atan 30 yaşındaki Jamaal Lascelles’in daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

ORTA SAHAY SANCHES

Kara Kartal’ın İtalya Serie A ekibi Roma’dan ayrılmanın eşiğinde olan Renato Sanches’e ilgisi devam ediyor. Yönetim, Çizme ekibiyle kiralık kontratını erken sonlandırıp bonservisinin bulunduğu PSG’ye dönmeye hazırlanan oyuncu için oyuncu cephesinden sakatlık raporu istedi. Öte yandan Real Betis’in Portekizli ön liberosu William Carvalho’nun da takipte olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı
Ryan Kent'e sürpriz talip! Resmi teklif sunuldu

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden Rangers'dan kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadığı Ryan Kent, İngiltere Premier Lig ekibi Sheffield United'ın kıskacında. İngiliz kulübünün Sarı-Lacivertlilerle görüşme gerçekleştirdiği ve resmi teklifini sunduğu öğrenildi.

İngiliz ekibinin çok istekli olduğu ve transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacağı belirtildi. 27 yaşındaki oyuncunun F.Bahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Bu sezon 15 karşılaşmada forma giyen Kent, 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Kent, Liverpool, Bristol City ve Freiburg gibi takımların da formasını giydi. (Takvim)

Trabzonspor için Fedor Chalov iddiası!

Rus basını, Trabzonspor’un CSKA Moskova forması giyen 25 yaşındaki forveti Fedor Al-Fayha Chalov’u istediğini yazdı.

Bordo-mavililer, Onuachu’nun Afrika Kupası’na gitmesi sonrası Fırtına transfer için harekete geçti. Bordo-mavililerin peşinde olduğu Chalov’un Rus ekibi ile sözleşmesi 31 Aralık 2024’te sona erecek. Tecrübeli futbolcu bu sezon toplam 26 maçta 11 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.