Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (23 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (23 Ocak 2024)

23.01.2024 - 09:23 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde girişimlerini hızlandırdı. Sizler için günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (23 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde son dakika hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. 9 Şubat 2024'te bitecek ikinci transfer tescil dönemi öncesinde dört büyükler başta olmak üzere Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli yıldızlarla güçlendirmek için girişimlerine hız vermiş durumda. Sizler için günün öne çıkan transfer haberlerini derledik...

Fenerbahçe'de transfer planları değişti

Fenerbahçe'de Fred'in sakatlanmasının ardından kadro planlamasında değişikliğe gidildi. Fransa'dan Lyon ve Almanya'dan Stutgart'ın peşinde olduğu İsmail Yüksek hakkında yeni bir karar alındı.

Orta saha rotasyonunu Krunic ile güçlendiren Kanarya, o bölgede daralma yaşamak istemiyor. Sarı-lacivertli yönetim, Fred'in sakatlığı sonrası İsmail Yüksek'e gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünmüyor.

Kış transfer döneminde kapıyı kapalı tutacak olan yönetim, teklif getiren kulüplere sezon sonunu işaret edecek. (TAKVİM)

Pendikspor'dan Emre Akbaba bombası!

Thiam ve Umut Nayir’i kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Pendikspor transferde bir bomba daha patlatmak üzere. İstanbul ekibi, Adana Demirspor’dan ayrılması gündeme gelen Emre Akbaba ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Beşiktaş transferde gözünü kararttı! 3 yıldız futbolcu birden

Trendyol Süper Lig’de Pendikspor deplasmanında ağır bir yara alan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beşiktaş Yönetimi, takıma takviye için Avrupa’nın önde gelen liglerinde arayışlarını sürdürüyor.

Pazarlık halinde

Kara Kartal’da gündemde yer alan ve girişimde bulunulan isimlerden biri de Oliver Torres. Sevilla’nın 29 yaşındaki oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, İspanyol kulübü ile pazarlık halinde.

Ön liberoya Portekizli yıldız

Teknik direktör Fernando Santos’un ilk olarak bitirilmesini istediği mevki ise ön libero. William Carvalho en ciddi hedefler arasında yer alırken hem oyuncu hem de Real Betis ile görüşmeler sürüyor. Siyah-Beyazlılar, Portekizli yıldızın 3 milyon Euro olan yıllık ücretini aşağı çekmeye çalışıyor.

Stopere Mina

Eric Bailly, Jean Onana ve Rosier ile yollarını ayırarak takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşüren Beşiktaş, takviye çalışmalarına başladı. Defans hattına tecrübeli bir isim katmayı hedefleyen Beşiktaş, Yerry Mina’ya gözünü dikti. (FANATİK)

Haberin Devamı
Yazarlar