Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (24 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (24 Ocak 2024)

24.01.2024 - 08:39 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde girişimlerini hızlandırdı. Sizler için günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (24 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde son dakika hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. 9 Şubat 2024'te bitecek ikinci transfer tescil dönemi öncesinde dört büyükler başta olmak üzere Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli yıldızlarla güçlendirmek için girişimlerine hız vermiş durumda. Sizler için günün öne çıkan transfer haberlerini derledik...

Beşiktaş'ın stoper transferinde sıcak gelişme

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş için flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekip stoper transferinde önemli aşama kaydetti.

Sports Digiytale'in haberine göre Beşiktaş, Jamaal Lascelles ile anlaştı. Newcastle United'ın cevabı bekleniyor.


Galatasaray'ın 1 numaralı adayı Rıdvan Yılmaz

Galatasaray'ın savunmanın solundaki 1 numaralı adayı hâlâ Rıdvan Yılmaz. EURO 2024’te A Milli Takım forması giymek isteyen 22 yaşındaki futbolcu, bir süre önce yapılan görüşmelerde ikna edilmişti. Hatta genç oyuncudan kulübü Rangers’a da baskı yapması bekleniyordu. Ancak İskoçlar’ın bu transferde kiralama formülüne sıcak bakmayıp, bonservis konusunda diretmesi süreci zora sokuyordu.

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Rangers’ı kiralama teklifine ikna etmek üzere bu hafta bir görüşme daha gerçekleştirecek. Ancak Galatasaray cephesi, anlaşmaya zorunlu satın alma maddesi ekletmek istemiyor. Bir opsiyon olacaksa bile bunun belirli performans ve istikrar şartına bağlı olması düşünülüyor. Rangers’a yapılacak yeni teklifte de bu detaylar üzerinde durulacak. (Fanatik)

Süper Lig devinden Okay Yokuşlu sürprizi!

Trabzonspor, daha önce de gündeminde yer alan ve Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürüyor. Şu anda İngiltere Championship takımlarından West Brom’da forma giyen millî futbolcunun takımdan ayrılma ihtimali hayli yüksek görünüyor. 1.5 yıllık kontratı bulunan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada genel itibarıyla beklentilerin altında kaldı. 2015-2018 yılları arasında Trabzonspor’da görev yapan Okay için nabız yoklanacak. Deneyimli futbolcunun da eski kulübüne gelmeye sıcak baktığı bildirildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
Galatasaray orta sahasını buldu! Okan Buruk onay verdi

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde olan Galatasaray'da gündem transfer. Hafta sonu derbide Trabzonspor'u mağlup edip moral bulan sarı kırmızılı ekip eksiklerini kapatma peşinde.

YOĞUN MESAİ VAR

Dış transferde yoğun mesai harcayan Aslan iç transferde de harekete geçti. Galatasaray'ın gündemine gelen oyuncuların başında Fransız devi PSG'den Carlos Soler var.

KİRALAMA GÜNDEMDE

Galatasaray'ın kurmaylarının İspanyol oyuncu ve kulübüyle temasa geçtiği ve işin finansal boyutu konusunda araştırmaların sürdüğü bildirildi. 27 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2027 yılında bitiyor ve bonservis bedeli 20 milyon Euro civarında olduğu için kiralık olarak kadroya katılma ihtimali bulunuyor. (Takvim)


 

Beşiktaş'ın Nemanja Matic teklifi ortaya çıktı!

Siyah-beyazlılar, ön libero konusunda şimdiye kadar çok sayıda futbolcuyla temas kurarken öne çıkan isimler Nemanja Matic (Rennes), William Carvalho (Real Betis), Oliver Torres (Sevilla) ve Jorginho (Arsenal) oldu. Siyah-beyazlı yönetim bu oyunculardan en az birini kısa sürede kadroya dahil etmeyi hedefliyor.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Başkan Hasan Arat dün Tüpraş Stadı’nda Nemanja Matic’in menajeri Vlado Lemic’le bir araya geldi. Arat’ın 35 yaşındaki Sırp orta saha için 1,5 yıllık teklif yaptığı ifade edildi.

Rennes ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Matic, Fransız ekibinden ayrılmak istiyor. Siyah-beyazlılar, Rennes ve Sırp oyuncuyla maddi konularda anlaşma sağlanması halinde transferi kısa süre içinde sonuçlandıracak.

 

 

Yazarlar