Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

08.02.2024 - 09:06 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına 1 gün kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemi sıcak. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan son dakika transfer haberleri
Emre Belözoğlu'na şok! Transfer son anda yattı

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Ankaragücü, Christian Bassogog ile anlaştı ve 28 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat, sağlık kontrolü için şehre gitti. Ancak Bassogog'un Gaziantep'e transferi imza aşamasında olmadı. (Ajansspor)

Eski Galatasaraylı Süper Lig'e döndü

Adana Demirspor, bir dönem Galatasaray forması da giyen Jose Rodríguez'i kadrosuna kattı.

TFF'YE BİLDİRDİ

Adana ekibi, Jose Rodriguez ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.

Mertens'ten Suudi Arabistan'dan gelen dev teklife ret!

Transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip kadrosunu güçlendirmek için hamlelerini yapmaya devam ederken Mertens'in takımda kalmak için dev teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Dries Mertens, son haftalarda Galatasaray'da kalmak için bir Suudi Arabistan ekibinden gelen çok yüksek bir teklifi geri çevirdi.

Haberin Devamı
Galatasaray ve Atletico Madrid, Matt O'Riley'in peşinde

Galatasaray ve Atletico Madrid, Celtic forması giyen Matt O'Riley ile ilgileniyor. 23 yaşındaki orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Bu sezon İskoç ekibinde 31 karşılaşmada forma giyen O'Riley 10 gol atarken, 12 de asiste imza attı.

Danimarka Milli Takımı'nı tercih eden O'Riley, orta sahanın merkezinde görev yapıyor ve ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor. 23 yaşındaki genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 13 milyon euro...

Beşiktaş'ın radarındaki James Rodriguez'in sözleşmesi feshediliyor

Transfer sezonun bitimine günler kala Sao Paulo forması giyen James Rodriguez'den Beşiktaş'a müjdeli haber geldi. Uzun süredir siyah-beyazlıların transfer listesinde olan Kolombiyalı futbolcu, Sao Paulo ile sözleşmesini feshedecek.

UOL Esporte'de bulunan habere göre; Bugün yapılan toplantı sonrasında kulüp, sporcunun kararıyla sözleşmeyi feshetmesine karar verildi. James Rodrgiuez bu sezon Sao Paulo'da 14 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli on numara bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Kolombiyalı yıldız aynı süreçte 3 asist üretti.

Trabzonspor'dan Bocat ve Folcarelli atağı

Trabzonspor Meunier'in ardından Fransız sol bek Eric Junior Bocat ile bir diğer Fransız orta saha oyuncusu Tim Jabol Folcarelli’de sona yaklaştı. 24 yaşındaki orta saha Tim Jabol-Folcarelli, Fransa Ligue 2 takımlarından Ajaccio’da forma giyiyor. Genç futbolcunun, Mendy’nin yanında 8 numara pozisyonunda görev alacağı vurgulandı. St. Truiden forması giyen 24 yaşındaki sol bek Eric Bocat ise Belçika takımında bu sezon 25 karşılaşmada forma giydi, bir gol atıp, 3 asist yaptı. Trabzonspor yönetiminin bu iki isim için de büyük aşama kaydettiği ifade edildi.


 

Haberin Devamı
Kim Min-Jae’den sonra, Fenerbahçe'ye yeni Güney Koreli!

Kore basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Kore Milli Takımı’nın sol beki Seol Young-Woo için kulübü Ulsan Hyundai’ye teklifte bulundu. Young-Woo’nun sağ bek olmasına rağmen sol bek pozisyonunda da oynayabildiği, Güney Kore Milli Takımı’nda da sol bekte görev aldığı ifade edildi. 1,80’lik oyuncunun, Avrupa’ya transfer olmak istediği de kaydedildi.

25 yaşındaki bek oyuncusunun, Sırbistan ekibi Kızılyıldız’dan da resmi teklif aldığı belirtildi. Fenerbahçe’nin transfer etmek için teklifte bulunduğu belirtilen Seol Young-Woo, sarı-lacivertlilerin Çin ekibi BJ Guoan’dan transfer ettiği Kim Min Jae’nin vatandaşı. Fenerbahçe’de eski teknik direktör Vitor Pereira’nın önerisiyle 2021 yaz transfer döneminde transfer edilen Kim Min-Jae, yalnızca 1 sezon formasını giydiği Fenerbahçe’den 18 milyon euro bonservis ücretiyle Napoli’ye transfer olmuştu. Kim Min-Jae, 2023 yaz transfer döneminde ise 50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih’in yolunu tuttu.