Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (10 Ağustos 2023)

Günün bomba transfer haberleri (10 Ağustos 2023)

10.08.2023 - 09:38 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in başlamasına sayılı saatler kaldı. Tüm kulüpler 15 Eylül tarihine kadar kadrolarına yeni isimleri katabilecek. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (10 Ağustos 2023)

Trendyol Süper Lig'in başlamasına artık sayılı saatler kaldı. Tüm Süper Lig takımları kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de transfer 15 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Haberin Devamı

Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Galatasaray, Taylan'ı TFF'ye bildirdi

 

Galatasaray, yeni sezon öncesi Taylan Antalyalı ile ilgili kararını verdi. Sarı-kırmızılı kulüp Taylan Antalyalı'nın sözleşmesini 3 yıl uzattığını TFF bildirdi.

Al-Nassr'dan Trabzonspor'a transfer! Forması Ronaldo'ya verilmişti

Trabzonspor'da Orsic'in sakatlığı sonrası sol kanat için gündeme gelen son isim Al-Nassr forması giyen Jaloliddin Masharipov oldu. Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferinin ardından 7 numaralı formasını Portekizli süperstara veren Jaloliddin Masharipov, Trabzonspor'a transfer olması durumunda mavi kartlı sayılacak ve yerli statüsünde forma giyecek. (Karadeniz Gazetesi)

Fenerbahçe'de Batshuayi'nin yerine düşünülen isim Luka Jovic

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Sarı-lacivertliler, takımdan ayrılan Enner Valencia'nın yerini Edin Dzeko ile doldurmuştu.

Boşnak golcünün transferinin ardından ikinci plana düşen Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılması gündeme gelmişti.

Belçikalı golcü için Fransız ekibi Lens 9 milyon Euro teklif etti.

Bu rakamın 13'e çıkması halinde Batshuayi'yi göndermeyi düşünen Fenerbahçe, yerine alacağı ismi de belirledi.

Sarı-lacivertliler, Fiorentina'nın yıldızı Luka Jovic'i takibe aldı. Yönetim, Belçikalı golcü ayrılırsa transfer için hemen düğmeye basacak.

Geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla 50 maça çıkan Jovic 13 gol 6 asist kaydetti.

Sırp yıldız 2019 yılında Real Madrid'e 63 milyon euro'ya transfer olmuştu. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de müthiş harekat! 3 transfer birden

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de hedef Keylor Navas, Wilfred Ndidi, ve Cengiz Ünder transferlerini kısa süre içinde tamamlamak.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Leicester City'nin 6 numarası Wilfred Ndidi için İngiltere'de kamp kurdu. Branco'nun Nijeryalı orta sahanın transferi için İngiliz ekibiyle görüşmelerini artık son noktaya getirdiği belirtildi.

Kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan Ndidi'nin de Fenerbahçe'nin transfer teklifine sıcak baktığı biliniyor. 

Hedefteki diğer isimler Keylor Navas ve Cengiz Ünder için de çalışmalar artık son aşamaya geldi. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, iki yıldız oyuncunun transferi için Fransa'da...

Cengiz Ünder için Marsilya ile pazarlıklarını sıklaştıran Fenerbahçe, milli oyuncuyu da ikna etmiş durumda. Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferinden şimdiye kadar sonuç alamayan Fenerbahçe, PSG'nin tecrübeli eldiveni Keylor Navas'ı kadrosuna katmaya yakın.

Galatasaray, Ramos ile görüşüyor! Pazarlıklarda oluşan fark belli oldu

Geçtiğimiz sezonun transfer şampiyonu Galatasaray, bu sezon da Fenerbahçe ile kıyasıya yarışa girdi. Kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılı takım, bir dünya yıldızını daha gündemine aldı.

Dursun Özbek yönetimi, son olarak Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen ve sözleşmesinin sona ermesiyle bonservisini eline alan Sergio Ramos'u gündemine aldı. Galatasaray, yıldız stoper ile görüşmelere başladı.

Geçen sezon PSG'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini alan Galatasaray, bu transferde sponsorlarından yardım almıştı. Sponsor desteği ile Arjantinli yıldızın bonservisi için Fransızlar'a 10 milyon Euro ödeyen Sarı-Kırmızılılar, Sergio Ramos ile yaptığı görüşmelerde de aynı yola başvurdu.

Galatasaray'ın Sergio Ramos'a sunduğu kontratın detayları da ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, İspanyol savunmacıya garanti ücret ve bonuslardan oluşan bir teklifte bulundu. 

Galatasaray ile Sergio Ramos arasındaki görüşmelerde oluşan fark belli oldu. Ramos'un istediği ücret ile Dursun Özbek yönetiminin yaptığı teklif arasındaki fark 1.5 - 2 milyon Euro bandında. (Ajansspor)

Nottingham'ın gözü Victor Nelsson'da!

Victor Nelsson'un ismi yine bir transfer iddiasıyla anılıyor. İngiliz basınına göre Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest uzun süredir takip ettiği Danimarkalı yıldız için teklif yapmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibinin Atalanta'da sıkıntılı günler yaşayan Merih Demiral'la da yakından ilgilendiği, teknik heyetin iki futbolcudan birisiyle ilgili karar vereceği belirtildi. Nottinhgam Forest'in 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunan Nelsson'un transferi için nasıl bir bütçe ayıracağı merakla bekleniyor. Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu için 20 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmeyeceğini daha önce menajer ve kulüplere iletmişti. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Beşiktaş, Eric Bailly transferinde sona yaklaştı!

Kadrosuna yeni isimler katmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta stoper mevkisi için flaş bir gelişme yaşandı.

Siyah- Beyazlılar Manchester United forması giyen Filidişili defans oyuncusu Eric Bailly'e teklifte bulundu. Kara Kartalın Bailly'e 3 yıllık kontrat önerdiği ve yıllık ücret konusunda da anlaşma sağladığı belirtildi. Siyah-Beyazlı takımın teklif ettiği 2 milyon Euro'luk yıllık ücrete sıcak bakan 29 yaşındaki oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.

Manchester United'ın kadroda düşünmediği Eric Baily'nin, Kırmızı Şeytanlar'la son bir görüşme yapıp alacaklarına karşılık bonservisini eline alması bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş de daha önce yaptığı açıklamada bir Afrikalı oyuncu daha alacaklarını belirtmişti. Geçen sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren tecrübeli stoper, Fransız ekibinde çıktığı 23 maçta skor katkısı yapamadı. (TAKVİM