Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (13 Temmuz 2023)

Günün bomba transfer haberleri (13 Temmuz 2023)

13.07.2023 - 09:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer hız kazandı. Fenerbahçe ve Galatasaray dün transfer açıklarken Beşiktaş, Amartey'i kadrosuna kattı. Trabzonspor'da da çalışmalar sürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (13 Temmuz 2023)

Transferde hareketli saatler yaşanıyor. Fenerbahçe daha önce anlaşma sağladığı Sebastian Szymanski'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray ise Leipzig'den İspanyol sol bek Angelino'yu kadrosuna dahil etti. Beşiktaş ise Daniel Amartey ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Dört büyük kulübün dışında Süper Lig ekipleri de önemli isimlerin peşinden koşuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Luis Nani sürprizi! İmza için İstanbul'a geldi

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani, Adana Demirspor yolunda. Ajansspor'da yer alan habere göre Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin ve Manchester United'ın eski yıldızı Luis Nani ile prensipte anlaştı. Nani, mavi-lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'a Tadic'ten yeşil ışık!

Hollanda Ligi devi Ajax’ın Sırp 10 numarası Dusan Tadic’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Kara Kartal'da olumlu gelişmeler yaşıyor.

34 yaşındaki futbolcuya, Ajax’la sözleşmesini feshetmesi halinde yıllık 2.5 milyon Euro’dan 2+1 senelik sözleşme öneren yönetim, Amsterdam’dan gelecek haberi beklemeye geçmişti.

Ajax’la temas kuran yıldız ismin menajerinin, 1 yıl kalan kontratın feshi konusunda Kırmızı-Beyazlılar’dan olumlu geri dönüş aldığı kaydedildi. Yıldız ismin, menajeri aracılığıyla fesih görüşmelerini hızlandırdığı öğrenilirken Tadic’in maaş beklentisi de ortaya çıktı.

Başarılı futbolcu, kendisine talip olan kulüplerden 4 milyon Euro maaş talep ediyor. 34 yaşındaki hücum oyuncusunu renklerine bağlamak için oldukça motive olan Beşiktaş Yönetimi’nin, 2.5 milyon Euro olarak yaptıkları ilk teklifi, bonuslarla beraber daha da yüksek seviyeye çekmeye olumlu baktığı bildirildi.

Ajax’taki 5 yıllık kariyerini noktalayıp başka bir maceraya yelken açmaya hazırlanan Tadic’in, maddi konularda anlaşılması halinde Siyah-Beyazlılar’da forma giymeye olumlu baktığı ifade edildi. Başarılı oyuncu, Arap Yarımadası’ndan talipleri olsa da kariyerine Avrupa’da devam etmeyi planlıyor.

Tadic’e ekstrem bir teklifin gelmemesi halinde deneyimli futbolcunun yeni sezonda Beşiktaş forması giyme ihtimali her geçen gün daha da artıyor! (FANATİK)

Kerem Demirbay, Galatasaray'a doğru

Bir yandan Leandro Paredes transferiyle orta sahayı güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray, diğer taraftan hem 10 hem de 8 numara oynayabilecek bir isim peşinde. Bu doğrultuda Bayer Leverkusen’in 30 yaşındaki orta sahası Kerem Demirbay’ı gündemine alan Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın da radarına takılan yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Leverkusen’in 2019 yılında bonservisine 32 milyon Euro verdiği Kerem’in yerli statüsünde sayılması, Aslan’ın iştahını kabartmış durumda. Süper Lig’deki maçlarda ilk 11’de mutlaka en az 3 yerli kullanması gereken Galatasaray, böylece Kerem ve Abdülkerim dışında bir alternatife daha kavuşmuş olacak.

Transferin gerçekleşmesi halinde Kerem Demirbay’ın, Torreira - Paredes ikilisinin önünde oynayabileceği, kenarlardaki Kerem ile Zaniolo’yu adrese teslim paslarıyla destekleyebileceği düşünülüyor. 1.83 boyundaki solak futbolcu, Bayer Leverkusen formasıyla çıktığı 149 maçta 15 gol,İ 30 asistle takımına katkı verdi. Kerem, daha önce oynadığı Hoffenheim’da da 88 maçta 12 gol ve 27 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

Geçen yıl yerli rotasyonu konusunda bir hayli zorlanan teknik direktör Okan Buruk, Kerem Demirbay hamlesiyle bir hayli rahatlayacak. Geride Kaan Ayhan, orta saha merkezde Kerem Demirbay, kanatlar ve forvette de Barış Alper Yılmaz, Buruk’un bu yılki jokerleri olacak. (FANATİK)

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Becao için teklifini 12 milyon euroya yükseltti

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoper Becao için yeniden yarışa dahil olduğu belirtildi.

İtalyan basınının manşetlerine çıkan haberlere göre Atalanta, Becao transferi için Udinese kulübüyle önemli aşama kaydetmişken Fenerbahçe yeniden devreye girerek özel bir teklif yaptı. Sarı lacivertlilerin Becao için yaptığı 7+2 milyon euroluk teklifi yükselteren 12 milyon euroyu masaya koyduğu ifade edildi.

Udinese kulübünün uzun süre Becao için 12 milyon eurodan aşağı inmediği gündeme gelmişti ve Fenerbahçe'nin yeni teklifi sonrası yaşanacak gelişmeler ise şimdiden merak konusu oldu.

Fenerbahçe, Zaha'nın alternatiflerini belirledi! 3 isim gündemde

Wilfried Zaha'yı isteyen Kanarya'nın listesinde bulunan diğer 3 isim arasında Skov Olsen bir adım önde.

Danimarkalı oyuncunun bonservis bedeli 14 milyon Euro civarında. Fenerbahçe'de bu mevki için gündemdeki olan isimlerden birisi ise Toko Ekambi.

Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan futbolcuyla Kanarya'nın da yakından ilgilendiği biliniyor. Sarı lacivertlilerde transferde son olarak sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fenerbahçe, 25 yaşındaki Hırvat kanat futbolcu Josip Brekalo'yu da radarına aldı. (FOTOMAÇ)

PSG'den Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha!

Okan Buruk'un çok beğendiği isim olan Sarabia konusunda çalışmalar başladı. Wolverhampton Wanderers ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

İspanyol oyuncu için İngilizler 10 milyon Euro bonservis bedeli bekliyor. Galatasaray, Sarabia için satınalma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak.

Her iki kanatta da görev alabilen 31 yaşındaki İspanyol oyuncunun Galatasaray hakkında Mata'dan bilgi aldığı öğrenildi. Sarabia geçen sezonun ikinci yarısını PSG'de geçirdi.

Sarabia burada 14 lig maçında görev aldı. İspanyol oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon Euro. (FOTOMAÇ)

Haberin Devamı
Trabzonspor'dan Duvan Zapata hamlesi

Forvet bölgesine pivot özellikleri bulunan bir ismi takviye etmek isteyen Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi. Bordo-Mavililer, Atalanta'nın 32 yaşındaki yıldızı Duvan Zapata'yı kadrosuna katmak için girişimlere start verdi. Ancak kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Zapata'ya yapılan ilk teklif kabul edilmedi.

Kolombiyalı oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu ve ilgilenen kulüplerden ikisinin de Trabzonspor ile Fenerbahçe olduğu İtalyan siteleri tarafından haberleştirildi. Bordo-Mavililer'in bu transferi en uygun maliyetle bitirebilmek için çok yoğun bir şekilde pazarlıklarını sürdürdüğü de gelen bilgiler arasında. Serie A'da 282 maçta 108 gol atan Zapata'nın 3 yıllık sözleşme istediği belirtiliyor.

Transfer listesinin ilk sırasında yer alan Bruno Petkovic'in maliyetini henüz istenen seviyeye indiremeyen yönetimin bir yandan da Hırvat yıldız için girişimlere devam ettiği ifade ediliyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica'nın yoğun çabaları sonrası Petkovic'in indirime gittiği ancak Dinamo Zagreb'in bonservis talebinde herhangi bir değişim olmadığı öğrenildi. (TAKVİM)

Luis Nani sürprizi! İmza için İstanbul'a geliyor

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani, Adana Demirspor yolunda. Ajansspor'da yer alan habere göre Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin ve Manchester United'ın eski yıldızı Luis Nani ile prensipte anlaştı. Nani, mavi-lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzalamak üzere saat 14.00'te İstanbul'da olacak.

Galatasaray'da ikinci forvet netlik kazanıyor! Ya Alexis ya Bakambu

Uzun pazarılıkların ardından Mauro Icardi transferini bitiren Galatasaray'dan bir forvet hamlesi daha geliyor. Arjantinli yıldızın arkasında yedek kalabilecek, gerektiğinde ise beraber oynayabilecek bir isim transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da iki futbolcu ön plana çıkmış durumda.

Yönetimin ilk tercihi, Türk futbolseverlerin de yakından tanıdığı bir isim olan Cedric Bakambu. 2014-15 sezonunda Bursaspor formasını giyen Kongolu forvet kısa süre önce Al Nasr'la sözleşme imzalamıştı. Ancak Bakambu'nun ailevi sebeplerden dolayı Suudi Arabistan'dan ayrılmak istemesi üzerine harekete geçen Galatasaray transferde devreye girdi.

32 yaşındaki forvetle anlaşan Sarı- Kırmızılılar, Al Nasr ile pazarlıklarını ise sürdürüyor. Cedric Bakambu geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta forma giymişti. Yönetim olumsuz bir duruma karşın B planını da belirledi. Son olarak Marsilya'da oynayan ve şu anda boşta olan Alexis Sanchez'le görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Şilili yıldız geçtiğimiz sezon başında da gündeme gelmiş ancak Galatasaray'ın teklifini geri çevirerek Fransa'nın yolunu tutmuştu. 34 yaşındaki Alexis geçen sezon Marsilya formasıyla Ligue 1'de 14 gole imza attı. (TAKVİM)

Haberin Devamı