Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (14 Temmuz 2023)

Günün bomba transfer haberleri (14 Temmuz 2023)

14.07.2023 - 09:26 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer hız kazandı. Dünyaca ünlü yıldızların transferleri resmen açıklanırken birçok önemli yıldızın adı Süper Lig ekipleriyle anılıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (14 Temmuz 2023)

Türkiye'de yıldız isimlerin transferleri açıklanmaya başladı. Galatasaray, Angelino transferini duyururken Adana Demirspor bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Luis Nani ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Fenerbahçe, Becao transferinde sona yaklaşırken Beşiktaş, Tadic için tüm şartları zorluyor. Trabzonspor ise transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürütüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Galatasaray'dan Fred için Manchester United'a teklif

Son olarak Angelino'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılıların sürpriz bir isme daha teklif götürdüğü ortaya çıktı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Fred için Manchester United'a teklif yaptığını ancak bu teklifin az bulunarak reddedildiğini duyurdu.

Öte yandan Suudi Arabistan kulüplerinin yanı sıra Fulham ve bazı Premier Lig ekiplerinin de Fred'i istediği bildirildi. 

Fred'in Kırmızı Şeytanlar'la olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. (FOTOMAÇ)

Brezilyalı yıldız Willian, Beşiktaş'ın listesinde

Siyah-Beyazlılar'da FIFA'dan alınan bu paranın bütçesinin direkt olarak transfere aktarılması planlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalar devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Fulham’dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Willian, Beşiktaş’ın listesine girdi. Yönetimin gelen öneri sonrasında Güneş’le bir görüşme yaptığı ve deneyimli teknik adamdan, “Şartlar uygun olursa isterim” yanıtını aldığı ifade edildi. Güneş’in onayının ardından Siyah-Beyazlı idarecilerin transferin şartlarını belirginleştirmek adına görüşmelere başladığı bildirildi.

34 yaşındaki oyuncunun tıpkı Redmond gibi her iki kanat ve ortada oynama özelliği olması, büyük tecrübesi artı olarak görülüyor. Tarafların mali açıdan buluşmaları durumunda futbolcunun kampın son bölümüne yetiştirilmesi bekleniyor. Bonservisi elinde olan yıldız oyuncu, Chelsea’den ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya’ya gitmiş, ardından ise yeniden Premier Lig’e dönmüştü. (FANATİK)

Galatasaray'ın son hedefi Jorginho

Transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray, taraftarı yeniden ayağa kaldırmak için harekete geçti.

Geçen sezondan beri kadrosuna kattığı yıldızlarla taraftarın beklentisini yukarı çeken Cimbom'un yeni hamlesi çok konuşulacak.

Cimbom, Arsenal'de forma giyen orta saha oyuncusu Jorginho'yu listesine ekledi.

Aslan, 31 yaşındaki yıldız oyuncu için Arsenal'e henüz resmi bir teklifte bulunmadı. Oyuncunun menajeri ile temasa geçecek Cimbom transferin şartlarını masaya yatıracak. Oyuncunun maaş beklentisine göre hareket edecek.

Bilindiği gibi Galatasaray geçen sezon Arsenal'den Lucas Torreira'yı 6 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Jorginho için Okan Buruk'un da oldukça istekli olduğu öğrenildi. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Toko Ekambi transferinde gaza bastı

Hücum hattının soluna 1. sınıf takviye peşinde olan Fenerbahçe'de Ekambi sesleri her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun, Lyon forması giyen Karl Toko Ekambi ve temsilcisi ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve oyuncunun şartları konusunda bilgi alındığı kaydedildi.

Lyon yönetimine ayrılmak istediğini ileten 30 yaşındaki Kamerunlu sol kanat oyuncusu ile görüşmelerde büyük aşama alındığı ve kısa süre içinde netlik kazanmasının beklendiği belirtiliyor. Fenerbahçe'de sol kanat için ilk tercih Wilfried Zaha idi. Ancak Fildişili yıldızın kararını bir türlü bildirmemiş olması Fener yönetiminin sabrını taşırmış durumda. Zaha'dan 1-2 gün içinde net bir dönüş olmazsa Fenerbahçe Ekambi için girişimlerini hızlandıracak. (TAKVİM

Beşiktaş, Roberto Pereyra'yı İstanbul'a davet etti

Beşiktaş transferde sessizliğini bozuyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Roberto Pereyra ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet edildi.

Adana Demirspor, Taylan Antalyalı transferinde sona yaklaştı

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Taylan Antalyalı, Galatasaray'dan ayrılıyor. Tecrübeli futbolcunun yeni adresi Adana Demirspor oluyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre  Adana Demirspor, Galatasaray forması giyen Taylan Antalyalı için resmi teklif yaptı. Habere göre Adana Demirspor, Taylan Antalyalı transferinde önemli aşama kaydetti.

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Mert Müldür'de imzaya çok yakın

Fenerbahçe, sağ bek Mert Müldür transferinde Sassuolo ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Fenerbahçe, İtalyan kulübünü 2.5 milyon Euro transfer bedeline ikna etti. İki kulüp arasındaki tek prüz bir sonraki satıştan pay maddesi oldu. İtalyanlar Mert Müldür'ün bir sonraki satışından yüzde 15 pay istedi. Ancak Fenerbahçe bu teklife yanaşmadı.

İki kulüp bir sonraki satıştan pay maddesinde anlaşma sağlarsa imzalar hemen atılacak. Bu arada Mert Müldür Fenerbahçe'nin teklifine kesin olarak "Evet" cevabını verdi. Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle şans bulamayan Mert Müldü r sadece 3 maçta 59 dakika görev yapmıştı. 24 yaşında olan Mert Müldür sağ bek dışında sol bek ve stoperde de forma giyebiliyor. (TAKVİM)