Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (18 Ağustos 2023)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ağustos 2023)

18.08.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e yıldız yağmaya devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler önemli isimlerle görülme halinde. Günün öne çıkan transfer gelişmeleri sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (18 Ağustos 2023)

Trendyol Süper Lig'e bu yaz transfer döneminde yıldız yağdı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler önemli isimleri kadrolarına dahil etti. Transfer gelişmeleri devam ediyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı
Beşiktaş, Koray Günter için görüşmelere başlıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren ve defans hattına ekleme yapmak isteyen Beşiktaş yeni hedefini belirledi.

Daha önce de ismi geçse de üzerinde pek durulmayan Koray Günter yeniden Beşiktaş'ın ana hedefi oldu.

VERONA'YLA GÖRÜŞECEKLER

Nicolo Schira'nın haberine göre Beşiktaş daha önce de kadrosuna katmak istediği ancak Verona'yla anlaşmaya varamadığı Koray Günter için tekrardan kapıyı çalmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın, 29 yaşındaki Koray Günter'i kadrosuna katmak için ne kadar bir bütçe ayırdığı henüz belli değil.

Fenerbahçe'de ayrılık sırası Gustavo Henrique'ye geldi

Fenerbahçe'de yeni sezon kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlarken, takımda düşünülmeyen isimler ile yollar ayrılmaya devam ediyor.

Son olarak Willian Arao'yu Panathinaikos'a bonservisiyle gönderen sarı-lacivertler, şimdi ise Gustavo Henrique ile elden çıkartmanın yollarını arıyor.

GELİŞİ DE OLAYLIYDI

Sambacı'nın geçen sezonki transferi yılan hikayesine dönmüş, İstanbul'a getirilmesine rağmen imza attırılmayan tecrübeli stoper sonunda kiralanmıştı.

Ancak anlaşma zorunlu satın alma opsiyonuyla yapıldığı için, 1.4 milyon Euro'ya tapusu alındı. İsmail Kartal'ın gözden çıkardığı oyuncular arasında yer alan 30 yaşındaki savunmacı, ülkesinde Corinthians ve Santos ile görüşmelerini sürdürüyor. (FANATİK)

Ankaragücü, Garry Rodrigues transferinde sona yaklaştı

Garry Rodrigues, Olympiakos ile olan sözleşmesini feshetti. Tecrübeli oyuncunun bugün sözleşme imzalamak üzere Ankara’da olacağı ifade edildi. Ankaragücü, daha önce ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Garry ile 2 yıllık kontrat yapacak. Başkent ekibinde transferlerin devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
Fatih Karagümrük, Serdar Dursun'un peşinde

Geçen sezon Süper Lig’de Vavacars Fatih Karagümrük adıyla devam eden Karagümrük, birlikteliğini yeniledi. Kırmızı- Siyahlılar, Trendyol Süper Lig’de gelecek sezon da Vavacars ismiyle mücadele verecek. Bu anlaşmayla transfer çalışmalarına hız veren İstanbul ekibinin Fenerbahçe’den Serdar Dursun’u kadrosuna katmak çalışma içerisinde olduğu ifade edildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Serdar Dursun transferi için anlaştı. Oyuncuya teklif yapıldı, cevabı bekleniyor.

Fenerbahçe'de Batshuayi ayrılıyor! İşte bonservis bedeli

Fenerbahçe'de mutsuz olan Michy Batshuayi'yle yollar her an ayrılabilir. Transferin hızlı takımlarından olan sarı-lacivertlilerde ayrılıklar da üst üste yaşanıyor. Yeni sezonda büyük bir değişim yaşayan Kanarya'da adeta sil baştan bir kadro kuruldu.

Teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ı getiren yönetim, takımda birçok değişikliğe imza attı. Kadroya son dokunuşları yapacak olan sarı-lacivertlilerde Batshuayi topun ağzına geldi.

Edin Dzeko'nun transferinin ardından rotasyon futbolcusu olan Belçikalı oyuncuya önemli talipler var. İsmail Kartal'ın takımda kalmasını istediği Batshuayi, yedek kaldığı için huzursuz.

Bu sezon yaptığı transferler kadar oyuncu satışlarıyla da dikkat çeken sarı-lacivertlilerde bu isimlere Batshuayi de eklenebilir. İngiliz ekibi Nottingham Forest'ın teklif yaptığı golcü futbolcuya bir talip daha çıktı.

Fransız basınının iddiasına göre; Belçikalı golcü, Lens'in dört forvet adayından biri ve listenin ilk sırasında yer alıyor. Haberde; Ligue 1 ekibinin 29 yaşındaki golcü için 10 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe ile 37 resmi maça çıkan Batshuayi, 22 gol ve 3 asist kaydetti. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, Arsenal'in yıldızı Partey'in peşine düştü

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı- Kırmızılılar, orta sahada mücadele gücü yüksek oyuncu transferi için çalışmalarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi. Cimbom, Arsenal'in yıldız oyuncusu Thomas Partey ile yakından ilgileniyor.

Galatasaray bu rakamı aşağıya çekip transferi sonuçlandırmayı hedefliyor. 2020 yılından beri Arsenal'de forma giyen Thomas Partey'in sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Yıldız oyuncu, Arsenal formasıyla bu sezon 2 maçta 180 dakika görev aldı. Güçlü fiziğinin yanı sıra pasör özelliğiyle de dikkat çeken Partey, 45 kez Gana Milli Takım formasını giydi.

Tecrübeli futbolcu için şimdiye kadar 50 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Ganalı orta saha oyuncusu Partey, Arsenal dışında Atletico Madrid, Almeira ve Mallorca gibi takımların formasını giydi. (TAKVİM)

Haberin Devamı