İngiltere Premier Lig Liverpool-Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İki formda takım karşı karşıya

Liverpool-Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İki formda takım karşı karşıya

24.08.2019 - 15:31 | Son Güncellenme:

Liverpool-Arsenal maçı için geri sayım sürüyor. İngiltere Premier Ligi'nde 3. hafta maçında Anfield'da Londra temsilcisi Arsenal'i konuk edecek. Sezona iyi bir başlangıç yapan Liverpool, Süper Kupa finalinde Chelsea'yi devirerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı. Geride kalan iki haftada altı puan alarak ligin zirvesinde yer alan Liverpool aynı grafiği izleyen Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Peki Liverpool-Arsenal maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool-Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İki formda takım karşı karşıya

Liverpool-Arsenal maçının başlamasına kısa bir süre kaldı. İngiltere Premier Ligi'nde 3. hafta maçında Liverpool, sahasında Arsenal'i konuk edecek. Lige iyi başlangıç yapan iki ekibin mücadelesinin başlamasına kısa bir süre kala vatandaşlar maçın yayınlanacağı kanalı merak ediyor.

Haberin Devamı

Liverpool İngiltere Premier Lig'e 4-1'lik Norwich City galibiyeti ile başlarken Süper Kupa finalinde Chelsea ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelmiş ve 90 dakikası eşitlikle sona eren karşılaşmada seri penaltı atışlarının ardından kupaya uzanan taraf olmasını başarmıştı. Lig'in ikinci haftasında Southampton deplasmanından zor anlar yaşasada Sadio Mane ve Firmino'nun golleri ile sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmış ve 6 puanla ligin liderlik koltuğuna oturmuştu.

Arsenal'de lige iyi başlangıç yapan takımlar arasında yer alıyor. Newcastle deplasmanında ligi açan kırmızı beyazlılar golcüsü Pierre Aubameyang'ın ayağından bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırmış. İkinci hafta maçında ise taraftarı önünde Burnley karşısında 2-1'lik skorla sahadan galip ayrılan taraf olmuştu.

Haberin Devamı

LİVERPOOL-ARSENAL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Liverpool İle Arsenal arasında oynanacak Premier Lig karşılaşması, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Maç S Sport kanalından naklen yayınlanacak.