Beşiktaş Ljajic’in yerine Nainggolan iddiası

Ljajic’in yerine Nainggolan iddiası

12.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Orta sahasını Salih Uçan, Mehmet Topal ve Alex Teixeira ile güçlendiren Beşiktaş’ın, Radja Nainggolan’la da ciddi olarak ilgilendiği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlıların, Alex Teixeira’nın takıma katılmasıyla birlikte iyice gözden düşen Adem Ljajic’le yolları ayırarak, Nainggolan’ı renklerine bağlamanın hesaplarını yaptığı iddia edildi.Orta sahasını Salih Uçan, Mehmet Topal ve Alex Teixeira ile güçlendiren Beşiktaş’ın, Radja Nainggolan’la da ciddi olarak ilgilendiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların, Alex Teixeira’nın takıma katılmasıyla birlikte iyice gözden düşen Adem Ljajic’le yolları ayırarak, Nainggolan’ı renklerine bağlamanın hesaplarını yaptığı iddia edildi.Geçen sezon kiralık olarak Cagliari’de forma giyen Belçikalı orta saha oyuncusu önceki gün Inter’le olan sözleşmesini sonlandırmıştı. Boşta olan 33 yaşındaki oyuncunun, siyah-beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Kartal’ın, 2 yıllık sözleşme ve senelik 4 milyon euro isteyen Nainggolan’a yıllık 2 milyon euro önerdiği savunuldu. Beşiktaş, Ljajic’in ayrılmayı kabul etmesi halinde Belçikalı oyuncu için girişimlerini hızlandıracak.