Fenerbahçe Lucas Perez'in menajerinden flaş açıklama

Lucas Perez'in menajerinden flaş açıklama

08.08.2017 - 16:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin forvet hedefleri arasında gösterilen Lucas Perez için menajerinden flaş açıklama geldi. Menajer Lovelle, oyuncunun fiyatının 12 milyon euro olması gerektiğini kaydetti.

Lucas Perezin menajerinden flaş açıklama

Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında yer alan Lucas Perez için menajerinden yeni bir açıklama geldi ve Rodrigo Fernandez Lovelle, Arsenal'e sitem etti.

Haberin Devamı

Arsenal'in oyuncuları için oldukça yüksek bir bedel talep ettiğini belirten Lovelle, "Lucas oynamak istiyor, bu yüzden de geleceği Arsenal'e bağlı. Ayrılmak istiyoruz, ancak Arsenal ile bir sözleşmesi olduğu için henüz bir anlaşma yok. Arsenal çok para istiyor. Şu anda onun ideal bedeli 12 milyon euro" ifadelerini kullandı.

NEWCASTLE UNITED VE DEPORTIVO DA İSTİYOR

Fenerbahçe'nin Fiorentina'dan Khouma Babacar ile birlikte temaslarını yoğunlaştırdığı Lucas Perez için, eski kulübü Deportivo ve Newcastle United da girişimlerini sürdürüyor. Deportivo'nun, geçen sezon 20 milyon euroya gönderdiği golcü için yaklaşık 12 milyon euroluk bir teklifle Arsenal'e resmi teklifle giden ilk kulüp olduğu kaydedilirken, Newcastle United'ın da teklifini yapmak üzere olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Newcastle United Menajeri Rafa Benitez, geçtiğimiz günlerde Lucas Perez'in iyi bir futbolcu olduğunu vurgularken, "Gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. İngiltere'ye geldi ve çok maç oynayamadı ama oyuncuyu beğeniyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Lacazette transferiyle gözden çıkarılan Lucas Perez, geçen sezon fazla şans bulamadığı Arsenal'de 22 maçta oynadı ev 8 kez ağları sarstı.

(Sporx)