Fenerbahçe Luis Nani'den Fenerbahçe itirafı! 'Benim için her zaman özel'

Luis Nani'den Fenerbahçe itirafı! 'Benim için her zaman özel'

16.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Luis Nani, sarı-lacivertli forma ile oynadığı dönemde taraftarın sevgisini kazanmıştı. Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe - Ankaragücü maçından önce kulüp televizyonuna konuk olan Nani, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Luis Naniden Fenerbahçe itirafı Benim için her zaman özel

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, ortaya koymuş olduğu performans ile sarı-lacivertli taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Şu anki futbol kariyerini Avustralya temsilcisi Melbourne'de devam ettiren Nani, Fenerbahçe'nin kulüp televizyonuna konuk oldu ve dikkat çeken itirafta bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, sarı-lacivertli forma ile toplam 47 resmi müsabakaya çıktı. Portekizli yıldız, söz konusu maçlarda 12 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 13 kez gol pası verdi.

Luis Naniden Fenerbahçe itirafı Benim için her zaman özel

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sezon başında Venezia'dan Melbourne'e transfer olan Nani, yeni takımı ile 10 karşılaşmaya çıktı. Portekizli oyuncu, çıktığı maçlarda 2 kez asist yaptı. Luis Nani'nin güncel piyasa değeri 500 bin euro olarak gösteriliyor.

İşte Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Luis Nani'nin kulüp televizyonuna verdiği röportaj...

Nani yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Stadyumu'na gelmek, evime dönmek çok büyük bir mutluluk. Fenerbahçe benim için her zaman özel." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye transfer olduğu döneme değinen Portekizli efsane, "Havalimanında taraftarların beni karşılamasını hiçbir zaman unutmuyorum. Benim için çok özel anlardı. Zaten bir oyuncu, böyle karşılandığı zaman, çok iyi karşılık vermek ister. Ben de bunu yapmaya çalıştım." şeklinde konuştu.

Luis Naniden Fenerbahçe itirafı Benim için her zaman özel

Luis Nani, "Fenerbahçe'nin başarısını daima isteyen birisiyim" ifadelerini kullandı.

Portekizli oyuncu ayrıca, "Şu an için her şey mümkün. Fenerbahçe harika oyunculardan kurulu bir takım. Aynı zamanda harika bir teknik adama sahip. Türkiye ligi, çok rekabetçi bir lig. Şu anda Galatasaray iyi gidiyor. Bu akşam oynayacağımız maçı şüphemiz kazanmak durumundayız onların üzerindeki baskıyı arttırmak için. Başarı, şampiyonluk mümkün Fenerbahçe için. Ama bunun için istikrarlı bir şekilde devam etmek gerekiyor. Fenerbahçe, istikrarlı bir şekilde devam ederse şampiyonluk şansı fazlasıyla yüksek." diye konuştu.

Yazarlar