Galatasaray Maçın ardından trafikte tartışma! Kerem Aktürkoğlu'na: Sen Milli Takım oyuncususun

Maçın ardından trafikte tartışma! Kerem Aktürkoğlu'na: Sen Milli Takım oyuncususun

01.03.2024 - 08:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'e yenilere kupaya veda etti. Sarı-kırmızılı ekibin yıldızı Kerem Aktürkoğlu maçın ardından evine giderken trafikta bir tartışmaya karıştı. İşte detaylar...

Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı ve kupaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TRAFİKTE TARTIŞMA YAŞADI

Maçın ardından evine giderken Kerem Aktürkoğlu, trafikte bir tartışma yaşadı. Yıldız futbolcunun aracından indiği görüntülenirken anlık olarak taraflar arasında sinirlerin gerildiği ve sözlü bir tartışma yaşandığı kameralara yansıdı.

Kerem Aktürkoğlu'nun tartıştığı kişi, 'Sen Milli Takım oyuncususun...' ifadelerini kullanırken yıldız futbolcu da "Öyleyim, öyleyim" sözlerini dile getirdi.

Maçın ardından trafikte tartışma Kerem Aktürkoğluna: Sen Milli Takım oyuncususun

MAÇLA İLGİSİ YOK

Sarı-kırmızılı ekipten alınan bilgiye göre, Kerem Aktürkoğlu, aracı ile yolda ilerlerken trafikteki başka bir araçtaki kişilerle hadise yaşadı.

Tartışmanın maçla bir ilgisinin bulunmadığı öğrenildi 

Yazarlar