Trabzonspor Maçın kahramanı Uğurcan Çakır: İnanılmaz bir his

Maçın kahramanı Uğurcan Çakır: İnanılmaz bir his

30.04.2022 - 23:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etti. Mücadele sonrasında bordo-mavili ekipte Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Cornelius açıklamalarda bulundu.

Maçın kahramanı Uğurcan Çakır: İnanılmaz bir his

Süper Lig'de Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etti. Futbolcular yayıncı kuruluşta duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

Şampiyonluğun önemli isimlerinden Abdülkadir Ömür: "Trabzonspor'u şampiyon yapmak çocukluk hayalimizdi. Tüm Trabzonspor halkına, tüm Türkiye ve dünyaya bu şampiyonluk armağan olsun. Böyle bir hismiş. Anlatılmayacak duygular. Allah'a şükür bu şampiyonluk bize nasip oldu." dedi.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, maç sonu yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğu Trabzonspor halkına ve taraftarına armağan ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Medical Park Stadyumu'nda Antalyaspor’la oynanan maçta 2-2 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen bordo-mavili ekibin takım kaptanı Uğurcan Çakır, maç sonu soyunma odasında şampiyonluğu değerlendirdi. Maçta bir penaltı kurtaran başarılı kaleci Uğurcan Çakır, “Öncelikle çok mutluyum bütün Trabzon halkına, Trabzon taraftarlarına armağan olsun. Takım arkadaşlarıma, bütün ekibe çok teşekkürler, çok mutluyuz, çok gururluyuz. Bu güzel duyguları hepsine armağan ediyoruz. Onlar sayesinde bu şampiyonluk geldi, hepsine sevgiler selamlar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dorukhan Toköz ise "Bugün gol attım, Abdülkadir Ömür iki asist yaptı, Uğurcan Çakır penaltı kurtardı. Bu kulüpte tüm çalışanlar bize çok iyi baktı. Allah hepsinden razı olsun. Biz çok iyi arkadaş olduk. Hocalarımız çok iyi, hep birlikte şampiyon olduk." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da gol krallığına koşan Cornelius ise şu açıklamayı yaptı: Uzun bir yolculuk bizimkisi. Sezon başladığında şampiyon olacağımızı birbirimize söylemiştik. Çok mutluyuz.