Voleybol Magdalena Stysiak'tan Ebrar Karakurt ve Vargas cevabı: Neden olmasın?

Magdalena Stysiak'tan Ebrar Karakurt ve Vargas cevabı: Neden olmasın?

09.08.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Magdalena Stysiak, Polonya Milli Takımı kampında açıklamalarda bulundu. Yıldız pasör çaprazı, Türk kadınından övgüyle söz ederken Ebrar ve Vargas hakkında gelen sorulara cevap verdi.

Magdalena Stysiaktan Ebrar Karakurt ve Vargas cevabı: Neden olmasın

VNL'de şampiyonluğa ulaşan ve Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Filenin Sultanları'na Polonya'nın yıldızı Magdalena Stysiak'tan övgü geldi. Fenerbahçe Opet'e transfer olan Stysiak hem Polonya Milli Takımı'nın son durumu hem de Türkiye'nin başarısı hakkında konuştu. Wprost Sport'a konuşan yıldız isim Ebrar ve Vargas hakkındaki sorulara cevap verdi.

Haberin Devamı

'TÜRK KADINI VOLEYBOLUN EN ÜST SEVİYESİNDE'
Komşularımızdan biriyle değil, dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynadığımızda fark var. Herkese saygı duyuyoruz ama Türk kadını voleybolun en üst seviyesinde. Dostluk maçı da olsa 2 galibiyetten dolayı mutluyuz. İnsan hep kazanmak ister, antrenmanda bile. Ayrıca ikinci maçtaki mağlubiyetin ardından üçüncü maçı kazandık ki bu da güzel ve mental olarak iyi. Artık kendimize tamamen inandığımız bir noktadayız. Becerilerimizin ve dünyanın en iyilerini yenebileceğimiz gerçeğinin farkındayız.

SMARZEK ÇIKIŞI: NEDEN ARAMIZDA ANLAŞMAZLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORLAR?
Uzun süre sonra Polonya Milli Takımı'na çağrılan Malwina Smarzek'in dönüşüne mutlu olduğunu dile getiren yıldız isim; "Onun yanında kendimi çok rahat hissediyorum. İnsanların neden aramızda bir anlaşmazlık olduğunu düşündüklerini bilmiyorum. Onunla çok iyi bir ilişkim var.
Dahası, hücum ve karşılamada ne kadar iyi oyuncu olursa o kadar iyi olduğunu sık sık söyledim. Güçlü bir milli takıma ihtiyacımız var ve artık sahada zaman konusunda tartışan gençler değiliz. Voleybol bir takım sporudur. Kadrodakiler ne kadar sağlam olursa o kadar iyidir" dedi.

Haberin Devamı

EBRAR VE VARGAS CEVABI: NEDEN OLMASIN?
'Türkler, Ebrar ve Vargas'ın aynı anda oynamasıyla VNL'de sansasyon yarattı. Polonyada da benzer bir durum olabilir mi?' sorusuna Stysiak şu cevabı verdi: Neden olmasın? Malwina'yı smaçörlere dahil etmeye çalıştık ve bu pozisyondakilerin sağlık sorunlarına bakılırsa bu fikrin mantıklı bir sebebi var

'SMAÇÖR OYNAYACAK KADAR KENDİME GÜVENMİYORUM'
Tekrar smaçör oynayacak kadar kendime güvenmiyorum. Uzun zamandır bu pozisyonda oynamadım ve bir smaçör olarak en üst düzeyde rekabet edecek formu sunamazdım. Tabii ki, böyle bir durum olsaydı, muhtemelen bir şekilde idare ederdim, ancak çok fazla çalışma ve zaman gerektirirdi. Benim için doğru hamle, takıma en fazla katkı verebileceğim hücumda gelişmek olacaktır.

Magdalena Stysiaktan Ebrar Karakurt ve Vargas cevabı: Neden olmasın

Yazarlar