İngiltere Premier Lig Manchester City'de Achraf Hakimi ısrarı devam ediyor

Manchester City'de Achraf Hakimi ısrarı devam ediyor

25.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekibi Manchester City, Dortmund’da forma giydiği dönemde de kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu Achraf Hakimi için bu kez Fransa’nın güçlü takımı Paris Saint Germain’e teklif hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Manchester Cityde Achraf Hakimi ısrarı devam ediyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, yeni sezonda da geçtiğimiz sezonki başarılı performansını devam ettirmek istiyor. Geride bıraktığımız sezonda FA Kupası, Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ni alarak üçleme yapan Pep Guardiola’nın öğrencileri, gelecek sezon içinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Manchester ekibi, bir başka Premier Lig ekibi Chelsea’den orta saha oyuncusu Mateo Kovacic’i kadrosuna katarken, Kyle Walker ve Cancelo’nun olası ayrılıklarını düşünerek sağ bek mevkii için geniş bir liste hazırladı. Bu listenin en tepesindeki ismin ise Achraf Hakimi olduğu ortaya çıktı.

Marca’nın haberine göre, Manchester City, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’da forma giydiği dönemde de kadrosuna katmak istediği Paris Saint Germainli Achraf Hakimi’ye teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Yapılan haberde, Fransa’nın yıldızlar topluluğu kadrosuyla dikkat çeken ekibi olan PSG ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun satılmasının zor olduğuna değinildi.

Faslı yıldız bu sezon Fransız ekibi PSG’de 39 maçta forma şansı bulurken rakip fileleri 5 kez havalandırdı, 6 da asist yaptı.

Haberin Devamı