Dünyadan Futbol Manchester derbisi sonrası Bruno Fernandes'ten Cristiano Ronaldo'ya olay gönderme

Manchester derbisi sonrası Bruno Fernandes'ten Cristiano Ronaldo'ya olay gönderme

15.01.2023 - 10:46 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'in 20'nci haftasında Manchester United, Manchester City'yi tarihi bir geri dönüşe imza atarak mağlup etmeyi başarmıştı. Kırmızı Şeytanlar'da galibiyetin mimarları arasında yer alan Bruno Fernandes, maçın ardından Al Nassr'a imza atan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya çarpıcı bir göndermede bulundu.

Manchester derbisi sonrası Bruno Fernandesten Cristiano Ronaldoya olay gönderme

 

Premier Lig'in 20'nci haftasında Manchester derbisi heyecanı yaşandı. Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, Pep Guardiola'nın Manchester City'si karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atarak rakibini 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Heyecan dolu karşılaşmanın ardından ise galibiyetin mimarları arasında yer alan Bruno Fernandes, eski takım arkadaşı Ronaldo'ya atıfta bulunarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

GALİBİYETİN MİMARLARINDAN 

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta gol perdesini Manchester City'nin yıldızı Jack Grealish, 60. dakikada bozmuş ve takımını öne geçirmişti. Pes etmeyen Manchester United ise  Grealish'e cevabı Bruno Fernandes ile verdi. Portekizli yıldız ofsayt tartışmalarına sebebiyet veren pozisyonda Kırmızı Şeytanları maça yeniden ortak eden golü filelere gönderdi. Yalnızca 3 dakika sonra sahneye çıkan Rashford ise takımının galibiyet golünü kaydetti. 

Manchester derbisi sonrası Bruno Fernandesten Cristiano Ronaldoya olay gönderme

GERİLİM PORTEKİZ'DE BAŞLADI

Fernandes ile Cristiano Ronaldo arasındaki gerilim Dünya Kupası öncesi başlamış, ikili Portekiz Milli Takımı için toplandıkları kampta soyunma odasında karşılaşmıştı. Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yayınlanan görüntülerde, Ronaldo'nun yanından geçen Bruno Fernandes, takım arkadaşına ilk anda selam vermemişti.

Haberin Devamı

Bruno Fernandes'e elini uzatan ve eli bir süre havada kalan Ronaldo'nun surat ifadesindeki şaşkınlık gözlerden kaçmamıştı. Fernandes'in Ronaldo'ya sergilediği soğuk ve ilgisiz tavır, Ronaldo'nun kulüp ve hocası hakkında yaptığı açıklamalara tepki olarak yorumlanmıştı.

MANCHESTER'DAN OLAYLI AYRILDI

Erik ten Hag ile yıldızı barışmayan Cristiano Ronaldo, İngiliz devine sert eleştiriler içeren röportajı sonrası Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılmış ve takım arkadaşlarının yaşananlardan rahatsız olduğu iddiaları gündeme gelmişti. 

Manchester derbisi sonrası Bruno Fernandesten Cristiano Ronaldoya olay gönderme

İDDİALARA YANIT VERDİ

Cristiano Ronaldo'ya soğuk davrandığı için eleştirilen Bruno Fernandes, haberlerin gerçeği yansıtmadığını şu sözlerle dile getirmişti: "Videonun sesli haliniz izlemediyseniz izlemenizi öneririm. Çünkü orada Cristiano benimle şakalaşıyor. Yani her şey normal. Seslerin bile olmadığı bir video nedeniyle dakikalarca eleştirildiğim spor programı gördüm. Federasyonumuz videonun sesli halini yayınlayınca ise o eleştirenler sanki hiçbir şey söylememiş gibi davrandılar. Özür dileyen bile olmadı. Cristiano ile aramızda elbette sorun yok. Benim şu anda tüm konsantrasyonum milli takımda."

Haberin Devamı

OLAY GÖNDERME

Manchester derbisi sonrası Bruno Fernandes, eski takım arkadaşı Ronaldo'ya atıfta bulunarak, "En önemli şey kazanmaktı. Muhteşem bir geri dönüş oldu. Öncesinde bireylerden oluşan bir ekiptik. Şimdi ise bir takımız." ifadelerini kullandı.

Avrupa basınında Portekizli yıldızın bu sözlerinin Ronaldo'ya yönelik olduğu ileri sürüldü.