Galatasaray Manchester United biletini kesti! Galatasaray devreye girdi

Manchester United biletini kesti! Galatasaray devreye girdi

19.11.2023 - 21:37 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Manchester United'da gözden düşen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için girişimde bulunabileceği öne sürüldü.

Manchester United biletini kesti Galatasaray devreye girdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fichajes'te yer alan habere göre; Manchester United'da Erik ten Hag'ın gözden çıkardığı Donny van de Beek'e sarı-kırmızılılar talip oldu. Hollandalı futbolcunun Premier Lig devinden kesin olarak ayrılacağı belirtildi. Tecrübeli orta sahanın yeni adresinin Galatasaray olabileceği kaydedildi.

Donny van de Beek'in Galatasaray'ı yeni bir fırsat olarak gördüğü aktarıldı. 26 yaşındaki orta saha bu sezon Manchester United'da 2 maça çıktı ve toplam 21 dakika sahada kaldı.

Manchester United biletini kesti Galatasaray devreye girdi

Erik ten Hag'ın forma şansı vermediği Donny van de Beek'in Manchester United'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Hollandalı orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Veensche Boys altyapısında futbola başlayan Donny van de Beek daha sonra Ajax forması giydi. Manchester United, 2020-2021 sezonu başında 39 milyon euro bedelle Hollandalı orta sahayı renklerine bağladı. Donny van de Beek, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Everton'da geçirdi.

Haberin Devamı

Hollanda Milli Takımı'nda 19 maça çıkan Donny van de Beek, 3 gol sevinci yaşadı.