UEFA Avrupa Ligi Manchester United evinde büyük şok! Ronaldo bir ilki yaşadı

Manchester United evinde büyük şok! Ronaldo bir ilki yaşadı

09.09.2022 - 10:27 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United, kendi sahasında Real Sociedad ile karşı karşıya geldi. Sahasında istatiksel olarak üstünlük kuran kırmızı şeytanlar, Brais Mendes'in golüne engel olamadı ve Real Sociedad sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

Manchester United evinde büyük şok Ronaldo bir ilki yaşadı

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United çıktığı ilk Avrupa Ligi maçında kendi sahasında Real Sociedad'ı ağırladı. Maça etkili başlayan kırmızı-beyazlılar, rakip kaleye tam 15 şut çekti fakat gol ile bitiremedi. Maçta 498 pas ile Real Sociedad'ın önüne geçen ManU, 59. dakikada Brais Mendes'in golüne engel olamadı. Lisandro Martínez'in eline çarpan meşin yuvarlak penaldı ile sonuçlandı ve Mendes topu ağalara gönderdi. Maçta geri kalan sürede gol sesi çıkmadı ve Real Sociedad sahadan 1-0 üstünlük ile ayrıldı.

Haberin Devamı

 DEVLER LİGİ'NE GİDEMEDİ

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezon Manchester United'a büyük umutlarla geri döndü. Portekizli yıldızın gösterdiği etkili performans, Kırmızı Şeytanlar için yeterli olmadı. Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldı. 37 yaşındaki futbolcu ise 38 karşılaşmada oynadı. Cristiano Ronaldo bu süreçte rakip fileleri 24 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

HOCASI HAG'TAN RONALDO AÇIKLAMASI

Manchester United menajeri Erik ten Hag, İtalyan ekibi Napoli'nin ilgilendiği Portekizli futbolcu için "Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılmayacak." açıklamasında bulundu.

Manchester United evinde büyük şok Ronaldo bir ilki yaşadı

PREMİER LİG'DE GALİBİYET SERİSİ

Kırmızı şeytanlar Premier Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Erik ten Hag yönetimindeki ManU, çıktığı 6 lig maçında 4 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Manchester United son 4 maçını kaybetmedi ve seriye bağladı ve ligdeki puanını 12 ye yükseltti. ManU Premier Lig tablosunda 5. sırada yerini koruyor.

Haberin Devamı

RONALDO'DAN BİR İLK

Transfer sezonunda ismini çok duyduğumuz, ayrılacak haberleri çıktığı dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Avrupa Ligi'nde bir ilki yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en çok forma giyen ve en çok gol atan futbolcu unvanlarına sahip olan Ronaldo, kariyerinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele etti. Gösterdiği performans ile göz dolduran Ronaldo, çıktığı ilk Avrupa Lig maçında 90 dakika sahada kaldı.

Manchester United evinde büyük şok Ronaldo bir ilki yaşadı