İngiltere Premier Lig Manchester United'da Alex Ferguson geri dönüyor!

Manchester United'da Alex Ferguson geri dönüyor!

16.11.2023 - 19:40 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın yeni sahibi olması beklenen Jim Ratcliffe'in Alex Ferguson'u yeniden göreve getireceği iddia edildi. Ferguson'un Manchester United'da danışman olarak görev yapacağı aktarıldı.

Manchester Unitedda Alex Ferguson geri dönüyor

Sportif ve yönetimsel açıdan çalkantılı günler geçiren Manchester United'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz basınından Telegraph'ın haberine göre; Manchester United'ı satın almak için masadaki tek talip olan Jim Ratcliffe, kulübü satın alması durumunda büyük bir değişime imza atacak.

Haberin Devamı

Haberde, Ratcliffe'in danışman olarak Manchester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson'u yanına alacağı kaydededilirken, bu durumun Ferguson ile arası çok iyi olan ve şu anda Crystal Palace'ta görev yapan sportif direktör Dougie Freedman'ın Manchester United'da görev almasına yol açabileceği yazıldı. Öte yanda Freedman'in listedeki tek sportif direktör adayı olmadığı da haberde yer aldı.

Kendisi gibi İskoç olan Freedman ile daha önce fikir alışverişinde bulunan Ferguson, tecrübeli ismin oyuncu seçme konusundaki becerilerin güvendiği belirtildi.

Crystal Palace'ın son zamanlarda yıldızını parlattığı Eberechi Eze, Marc Guehi, Michael Olise ve Conor Gallagher gibi isimler bulunuyor.

Yazarlar