İngiltere Premier Lig Manchester United'da Altay Bayındır'a piyango! Yeni şans iddiası

Manchester United'da Altay Bayındır'a piyango! Yeni şans iddiası

05.03.2024 - 18:45 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Altay Bayındır'a sevindiren haber geldi. Tecrübeli eldiven için yeni bir şans doğabileceği aktarıldı.

Manchester Unitedda Altay Bayındıra piyango Yeni şans iddiası

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United'da kulübün yeni sahiplerinin radikal bir hamlede bulunacağı öğrenildi. İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Manchester United'ın yazın Erik ten Hag ile yollarını ayıracağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Hollandalı teknik direktörün kovulmasının beklendiği kaydedildi. Erik ten Hag'ın ayrılacağını kulüpteki çok sayıda futbolcunun bildiği belirtildi.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın Erik ten Hag'ın güvenini kazanamadığı kaydedildi. Hollandalı teknik direktörün, Andre Onana'yı en çok eleştirildiği dönemde bile kalede tuttuğu öğrenldi.

Erik ten Hag'ın takımdan ayrılmasının Altay Bayındır için bir fırsat olabileceği aktarıldı. Altay Bayındır'ın yeni gelecek teknik direktöre kendini kanıtlaması halinde eldivenleri devralabileceği vurgulandı.

25 yaşındaki file bekçisi sezon başında imza attığı Manchester United'da 1 maça çıktı. Altay Bayındır'ın Premier Lig deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli kalecinin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Manchester United, Altay Bayındır'ı sezon başında 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. 25 yaşındaki kaleci, A Milli Futbol Takımı'nda 8 maçta şans buldu.

Yazarlar