Şampiyonlar Ligi Manchester United'da Andre Onana tepki topladı! 'Cehennemin günahkarı'

Manchester United'da Andre Onana tepki topladı! 'Cehennemin günahkarı'

01.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiliz medyası 2 kez 2 farkı yakaladığı maçtan bir puanla ayrılan Manchester United’ın gruptan çıkma şansını zora soktuğuna vurgu yaptı. Telegraph’daki haberde, “Andre Onana cehennemde en büyük günahkardı” ifadeleri kullanıldı.

Manchester Unitedda Andre Onana tepki topladı Cehennemin günahkarı

Galatasaray ile Manchester United’ın 3-3’lük gol düellosu İngiliz medyasında geniş yer buldu. Gazeteler maçta iki farklı üstünlüğünü koruyamayan İngiliz ekibinin gruptan çıkma şansını zora soktuğunu belirtirken, faturayı hatalı goller yiyen kaleci Andre Onana’ya kesti.

Haberin Devamı

BBC: M.United’ın Şampiyonlar Ligi umutları İstanbul’da bir kez daha suya düştü. Onana’nın yaptığı hatalar, United’ı A Grubu’nda alt sıralara itti.

DAILY MAIL: İstanbul’da sabaha kadar yağmur yağdı ama ‘Cehennem’ ateşini söndürecek kadar değil. 30 yıl önce eski Ali Sami Yen Stadı’nın işkencelerine katlanan United yeni stadyumda lanetlenmişlerin acılarını çekti.

THE GUARDIAN: Onana, United’ın iki kez iki golle öne geçtiği maçta turlama umutlarını pamuk ipliğine bağlı bıraktığı kötü bir gün daha geçirdi.

TELEGRAPH: Onana, ‘cehennem’de en büyük günahkardı. Talihsiz kaleci, United’ı Şampiyonlar Ligi’nde elenmenin eşiğine getiren kötü karakter oldu. Galatasaray taraftarı 30 yıl önce olduğu gibi yine göz korkutucu bir atmosfer yarattı.

Haberin Devamı

THE SUN: United’ın artık Old Trafford’da Bayern’i yenmesi gerekecek. Diğer taraftan Kopenhag ve Galatasaray’ın berabere kalacaklarına da güvenmesi gerektiğini bilerek final maçına çıkacak.

THE TIMES: Onana işi korku filmine dönüştürdü. United’ın Old Trafford’daki son maçında Thomas Tuchel’in ekibini yenmesi gerekiyor ve diğer maçında berabere bitmesini bekleyecek.

EVENING NEWS: United, Galatasaray’ı deplasmanda hiç yenememiş, daha önceki üç denemesinde deplasmanda gol bile atamamıştı. Bu kez gol attı ancak yine yenmeyi başaramadı.

INDEPENDENT: United, Galatasaray geriliminde Şampiyonlar Ligi’nden ağır darbe aldı. Heyecan dolu 3-3’lük bir beraberliğin ardından şansı pamuk ipliğine bağlı kaldı.

DAILY MIRROR: Onana bir kez daha takım arkadaşlarını hayal kırıklığına uğrattı. United, İstanbul’da kazanması gereken bir maçı kazanmayı başaramadı.

Yazarlar