1.Lig Manisa FK, Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı!

Manisa FK, Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı!

25.10.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi.

Manisa FK, Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı

Pendikspor'dan ayrılan Osman Özköylü, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK ile sözleşme imzaladı. Manisa FK'dan yapılan açıklamada, "Anlaşma sağladığımız yeni Teknik Direktörümüz Osman Özköylü için imza töreni düzenledik" denildi.

Haberin Devamı

Manisa FK Teknik Direktörü Osman Özköylü, imza töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle bu takımın oluşumunda emeği olan Osman Zeki Korkmaz hocama teşekkür ediyorum. Kendisiyle iyi bir dostluğumuz var. Futbolda bu tarz değişimler olabiliyor. Ben ve ekibim Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini biliyoruz. Bu hedefler için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte güvenen Başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. En kısa sürede skor alan, üst sıralara tırmanan bir takım olmak istiyoruz. Manisa şehri ve Manisa Futbol Kulübü üst ligi hak ediyor."

Manisa 19 Mayıs Stadı’yla ilgili de konuşan Özköylü, "Bazen şampiyonluklar ummadığınız anlarda gelir. Maddi olarak sıkıntılı bir kulüpte bir bakıyorsunuz bir sinerji oluşmuş ve başarı gelmiş. Manisa Futbol Kulübü bu anlamda çok doğru yönetilen bir kulüp. Manisa 19 Mayıs Stadı’na geçmek bizim için çok önemli. 19 Mayıs Stadı ile birlikte şehirle bir sinerji oluşturup hedeflediğimiz Süper Lig’e yükselmek en büyük arzumuz" dedi.

Haberin Devamı

Manisa FK Başkanı Mevlük Aktan açıklamasında, "Osman Zeki Korkmaz ile istemediğimiz, üzüldüğümüz bir ayrılık yaşadık. Hakikaten bizim için zor bir ayrılık oldu ama futbolda bunlar var. Bugün de Osman Özköylü hocamız ile bir kader birliği yapıyoruz. Hocamızla uzun yıllardır tanışıyoruz zaten. Futbolu seven, futbolun gelişmesi için çalışan biri. Hocamız bu ligi iyi bilen ve geçen sezon bu ligde play-off şampiyonluğu yaşamış bir isim. Takımımıza gereken enerjiyi, bilgi ve birikimi katarak bizleri yukarılara taşıyacağına inanıyoruz. Kendisine bu anlamda güvenimiz sonsuz. Hem camiamıza hem de Osman Özköylü hocamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Osman Özköylü, Manisa FK ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Yazarlar