Diğer Manisa’da maraton heyecanı

Manisa’da maraton heyecanı

15.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Manisa’da bugün gerçekleştirilecek, Uluslararası Vestel Yarı Maratonu’nun basın toplantısı dün gerçekleştirildi, ilk kez düzenlenecek yarışın Manisa ve bölge için önemi aktarıldı.

Manisa’da maraton heyecanı

Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenen “Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu” bugün gerçekleşecek. Maraton’un tanıtım toplantısı dün Vestel City’de, Vestel CEO’su Turan Erdoğan’ın ev sahipliğinde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu Üyesi Doğan Çelik ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Vestel CEO’su Turan Erdoğan, “Bu yarı maraton ile Manisa ve çevre illerden tüm halkımızı spora teşvik ediyor, onları aktif bir yaşama davet ediyoruz” derken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitime, bilime ve spora yönlendirecek projelerin üreticisi ve destekçisi olduk” ifadelerini kullandı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu Üyesi Doğan Çelik “Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu şehrimizden geçerek, hiç şüphesiz ki, uluslararası platformlarda Manisa’nın tanıtımına önemli katkıda bulunacak” diye konuşurken, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, “Bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Vestel Yarı Maratonu’nun bütün sporların anası olan atletizm branşının gelişimine ivme kazandıracağına inancım sonsuz” dedi.

Haberin Devamı

Lewandowski’nin Bayern adına en güzel golleri