1.Lig Manisaspor'un umudu Vestel

Manisaspor'un umudu Vestel

31.07.2016 - 16:05 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'da eski futbolcu ve teknik adamlara olan yaklaşık 2.5 milyon TL borçtan kaynaklanan transfer yasağını kaldıramadığı için anlaştığı oyunculara resmi sözleşme imzalatamayan Manisaspor, umudunu Vestel'e bağladı.

Manisasporun umudu Vestel

Uzun yıllar Manisaspor'a isim sponsoru olduktan sonra futboldaki kirlenmeyi gerekçe göstererek 2007 yılından başlayarak desteğini kademeli olarak çeken ve 2015'te kulüple tüm bağlarını koparan Vestel'in kapısını çalmaya hazırlanan Başkan Abdullah Mergen'in, en azından forma reklamı konusunda yardım isteyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan daha önce prensip anlaşmasına varılan Yeni Malatyasporlu sağ bek Kemal Cingirt'in ardından, Trabzonsporlu kaleci Kurtuluş Yurt da siyah beyazlı ekibin Kızılcahamam kampına katıldı. Ön protokol imzalanan iki futbolcuyla transfer yasağının kalkmasından sonra resmi mukavele yapılacağı bildirildi. Kemal ve Kurtuluşun gelmesiyle savunmaya iki önemli takviye yaptıklarını belirten teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın yabancı transferi konusunda yönetimi sıkıştırdığı kaydedildi.

Tecrübeli teknik adamın, bir stoper, bir santrfor ve bir orta saha oyuncu istediği öğrenildi.

Yazarlar