Beşiktaş Manuel Fernandes'den Galatasaray ve Beşiktaş itirafı!

Manuel Fernandes'den Galatasaray ve Beşiktaş itirafı!

06.05.2022 - 19:48 | Son Güncellenme:

Portekizli oyuncu Manuel Fernandes'in Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili sözleri gündeme oturdu.

Manuel Fernandesden Galatasaray ve Beşiktaş itirafı

Beşiktaş ve Kayserispor'da forma giyen ve şu anda futbolculuk kariyerini Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Apollon Smyrnis'te sürdüren Manuel Fernandes, Türkiye günleriyle ilgili beIN Sportsaçıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yunanistan'daki durum sorulan Fernandes, "Bir alt ligi düşmemeye çalışıyoruz. Alışık olduğumdan farklı bir lig. Bitmeden önce durumu düzeltebilecek miyiz, daha iki maç var." dedi.

"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEDİM AMA..."
Kayserispor'daki günlerine değinen tecrübeli futbolcu, "Kayserispor'daki günlerim iki taraf için de iyi sonuçlanmamış bir evlilik gibiydi. Rusya'daki sezonlardan sonra Türkiye'ye dönmek istedim ama işler beklediğim gibi gitmedi." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"
Beşiktaş'ta forma giydiği döneme değinen 36 yaşındaki futbolcu, "Sevgi ile iyi bir şekilde hatırlıyorum. Sonuçta orada yaşadığım dönem çok güzel zamanlardı. Onlarla şampiyon olamadığım için üzüntü duyuyorum. Oradaki futbol, tutku ve daha fazlası oynadığım yerler arasındaki en iyi yerdi." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Manuel Fernandesden Galatasaray ve Beşiktaş itirafı

"HİÇ PİŞMANLIĞIM YOK"
En büyük pişmanlığı sorulan Fernandes, "Geriye dönüp baktığınızda, bir şeyleri daha farklı yapabilirdim diye düşünürseniz. Ama pişmanlığım yok. Verdiğiniz kararlar sizi şu andaki insan yapar. Şu anki aklımla hiç pişmanlığım yok." sözlerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'I ÖZLEDİM"
Beşiktaş'ı özleyip özlemediği sorulan yıldız futbolcu, "Evet, Beşiktaş'ı çok fazla özledim. Kariyerimin en güzel günleriydi. Orada bir şey kazanamamış olmak beni üzüyor. Bana çok şey katmış bir takım. Öyle bir kulüp ki hayatım boyunda kalbimde olacak." dedi.

"Bugün Beşiktaş'a imza atsan neyi değiştirirdin?" sorusu yöneltilen Fernandes, "Ligi kazanmak isterdim, bunu değiştirmek isterdim. Taraftarıyla büyüklüğüyle öyle bir kulüp ki, önemli olan her şeyi kazanmak gerekiyordu." diye cevap verdi.

Real Madrid: Destansı bir mücadeleyle finale!

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE DAHA İSTİKRARLIYDI"
"Beşiktaş'ta şampiyon olamamanın nedeni?" sorusuna cevap veren yıldız futbolcu, "Galatasaray ve Fenerbahçe, daha iyi kulüplerdi demek istemiyorum ama daha istikrarlı ve daha düzenliydiler." şeklinde konuştu.

"LOKOMOTİV BENİ ÇOK İSTEDİ"
"Lokomotiv beni en çok isteyen kulüptü. Bir yıl öncesinden istediler ama o sene Bilic geldi ve sonuç olarak gitmedim. Bir kulübün sevgisini ve sizi ne kadar istediğini gördüğünüzde bu gitmek iyi bir sebep oluyor. Bakıldığında iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Orada Beşiktaş'tan daha çok şampiyonluk kazandım ama Beşiktaş'ta yaşadığım dönem benim için her şeyden değerliydi."

Haberin Devamı

"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM"
Türkiye'den Beşiktaş ve Kayserispor dışında teklif alıp almadığı sorulan Fernandes, "Lokomotiv Moskova'da oynarken Galatasaray'dan teklif aldım. Kulüp beni bırakmak istemedi ve Lokomotiv'te kaldım." dedi.

EMEKLİLİK TARİHİ
"Birkaç yıl daha oynamayı umut ediyorum. Futbol kariyerim bitince ne yapacağıma bakacağım. Ama şu anda kendimi teknik direktör olacak gibi görmüyorum. Tekrar Türkiye'yi dönüp, orada oynayabilmeyi umuyorum. Yeniden bir oyuncu olarak orada oynamanın keyfini çıkarmak istiyorum"

Yazarlar