Futbol Manuel Fernandes'in yeni adresi belli oldu! Türkiye'ye geliyor

Manuel Fernandes'in yeni adresi belli oldu! Türkiye'ye geliyor

22.07.2022 - 14:55 | Son Güncellenme:

Manuel Fernandes'in İran ekibi Sepahan ile anlaştığı, bir yıllık sözleşme imzalayacağı duyuruldu. Portekizli futbolcunun transferin resmileşmesinin ardından yeni takımıyla Türkiye'ye geleceği belirtildi

Manuel Fernandesin yeni adresi belli oldu Türkiyeye geliyor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve bir süredir kulüpsüz olan Manuel Fernandes'in yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması da giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, sonrasında Yunanistan'ın Apollon Smyrnis ekibinin yolunu tutmuştu.

Morais geldi, transfer hareketlendi
İran ve Portekiz basınında yer alan haberlere göre, tecrübeli oyuncu Sepahan takımıyla anlaştı ve bir yıllık sözleşmeye imza atacak. İsfahan temsilcisinin teknik direktörlüğünü yapan, bir dönem Antalyaspor'da da görev alan Jose Morais'in, vatandaşı Fernandes ile iyi ilişkilerinin bu transferde önemli rol oynadığı belirtildi.

Bafetimbi Gomis de listelerindeydi
Kocaeli'de kamp yapmakta olan ve çalışmalarını burada sürdüren İran takımına imza attıktan sonra, Manuel Fernandes'in de buradaki antrenmanlara katılacağı belirtildi. Portekizli teknik adamın geçen ay göreve gelmesinin ardından büyük bir transfer harekatına girişen Sepahan kulübünün adı, Galatasaraylı Bafetimbi Gomis ile de geçmiş ancak sonrasında bu transferde somut bir ilerleme kaydedilememişti.

Haberin Devamı