Şampiyonlar Ligi Manuel Neuer'den Galatasaray'a övgü! 'Harika bir takım'

Manuel Neuer'den Galatasaray'a övgü! 'Harika bir takım'

09.11.2023 - 02:03 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'e deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Bayern ekibinin tecrübeli file bekçisi Neuer açıklamalarda bulundu.

Manuel Neuerden Galatasaraya övgü Harika bir takım

Şampiyonlar Ligi'nde Süper Lig lideri Galatasaray, Bundesliga devi Bayern Münih'e konuk oldu. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, ilk maçta iyi bir maç çıkarmasına rağmen istediği sonucu alamamıştı. Cimbom, Alman devi Bayern Münih karşısında iyi bir futbol oynamasına rağmen mücadeleden 2-1 yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Bayern ekibinin tecrübeli file bekçisi Neuer açıklamalarda bulundu.

NEUER: GALİBİYETİ ALMAYI BAŞARDIK

Maçın ardından açıklamalarda bulunan ve uzun süren sakatlıklar sonrası Galatasaray maçıyla sahalara dönüş yapan Alman file bekçisi Manuel Neuer, "Şampiyonlar Ligi'nde böylesine harika bir takıma karşı yeniden sahaya çıkmak benim için özel bir şey. İyi baskı ve oldukça etkili müdahalelerde bulundukları için onları geçmek her zaman kolay olmadı. Ancak ihtiyacımız olan golleri atmayı ve galibiyeti almayı başardık." ifadelerini kullandı.

'NEYİ KONTROL ETTİLER BİLMİYORUM'

Karşılaşmada 2 gol birden atan Harry Kane ise şu açıklamayı yaptı: "Gergindim. Neredeyse üç kez golümü kutladım. İkinci seferde neyi kontrol ettiler bilmiyorum ama sonunda golün sayılması beni mutlu etti."

Haberin Devamı