Beşiktaş Marcelo için olay iddia! Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı

Marcelo için olay iddia! Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı

10.05.2022 - 14:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen daha sonra 7.5 milyon Euro bonservis ile Lyon'a transfer olan Brezilyalı stoper Marcelo kadro dışı iddiası ortaya atıldı. Lyon'da kadro dışı kalan Marcelo'nun bu karar sebebiyet veren hareketi gündem oldu.

Marcelo için olay iddia Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı

Fransa basınından L'Equipe'in iddasına göre, Lyon'un önce kadro dışı bıraktığı daha sonra ise devre arasında sözleşmesini feshettiği 34 yaşındaki Brezilyalı stoperin soyunma odasında yaptığı hareket sonrası gönderildiği iddia edildi.

Haberin Devamı

7.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU
2016 yılında Hannover'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen tecrübeli oyuncu sonrasında Alman ekibine geri döndü. Kartal, yıldız oyuncunun bonservisini Hannover'den 2 milyon Euro karşılığında aldı.

Siyah-beyazlılarda oynadığı futbolla Fransız devi Lyon'un dikkatini çeken Marcelo sonrasında kariyerini Ligue 1'de sürdürdü. Lyon onun için Beşiktaş'a tam 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Marcelo için olay iddia Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı

GAZ ÇIKARINCA KADRO DIŞI KALDI
L'Equipe'te yer alan haberde, tecrübeli savunma oyuncusu Lyon'un sezon başında Angers'e 3-0 mağlup olduğu maçın ardından soyunma odasında arka arkaya gaz çıkardığı ve dakikalarca güldüğü belirtildi.

JUNINHO BİLETİNİ KESTİ
34 yaşındaki futbolcunun soyunması odasındaki bu yakışıksız hareketlerini öğrenen Lyon Sportif Direktörü Juninho'nun Marcelo'yu kadro dışı bırakma kararı aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Marcelo için olay iddia Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı

"BU HABERLER DOĞRU DEĞİL"
Lyon tarafından soyunma odasındaki uygunsuz hareketleri nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı açıklanan Brezilyalı savunmacı o dönem yaptığı açıklamada "Bu haberler doğru değil." demişti.

İDDİALARA SESSİZ KALDI
Kadro dışı bırakılmasıyla ilgili L'Equipe'te yer alan iddialar üzerine ise Marcelo'nun sessiz kalması ise dikkat çekti.

BORDEAUX'E TRASFER OLDU
Lyon'un devre arasında sözleşmesini feshetmesinin ardından adı Süper Lig ekipleriyle anılan Brezilyalı savunmacı, bir başka Ligue 1 temsilcisi Bordeaux'e transfer olmuştu. Marcelo yeni takımında bu sezon 9 maçta forma giydi.

Marcelo için olay iddia Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı