Tenis Maria Sakkari terlemedi!

Maria Sakkari terlemedi!

27.04.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çağla Büyükakçay’ı eleyerek dikkatleri üzerine çeken Maria Sakkari, ikinci turu da rahat geçti. Sırp Krunic’i iki setle mağlup ederek çeyrek finale adını yazdıran Yunan raket, beklediğinden kolay turladığını söyledi

Maria Sakkari terlemedi

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas Istanbul Cup’ın dördüncü gününde heyecan, oynanan ikinci tur maçlarıyla devam etti. Çağla Büyük-akçay’ı ilk turda saf dışı bırakan Yunan raket Maria Sakkari, Sırp Aleksandra Krunic ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında zorlanmayan 22 yaşındaki genç tenisçi, 6-3 ve 6-1’lik iki setle 2-0’lık skoru yakalayarak çeyrek finale uzandı, günün bir diğer maçında Karadağlı Kovinic’i 2-6, 6-2, 6-0’lık setlerle geçen Hollandalı Arantxa Rus ile eşleşti. Sakkari karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında beklediğinden daha kolay bir galibiyet elde ettiği itirafında bulundu.

Merkez kortta günün bir diğer buluşması, Sloven Polona Hercog ile Ukraynalı Kateryna Bondarenko arasında oynandı. Dünya 75 numarası Polona Hercog, rakibini ilk sette 6-2 mağlup etti. İkinci sette oyun 1-1 devam ederken Bondarenko maçtan çekildi ve böylece Hercog adını bir üst tura yazdıran taraf oldu. Hercog çeyrek finalde 2 numaralı seribaşı Kuznetsova’nın rakibi oldu.

Haberin Devamı

Turnuvanın bir numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, ikinci turda Errani karşısında zorlansa da yola devam etmeyi başardı. İtalyan rakibi karşısında ilk seti 7-5 kaybeden dünya 2 numarası, sonraki iki seti 6-3’lük skorlarla alarak turladı. Danimarkalı tenisçi çeyrek finalde Fransız Parmentier ile eşleşti. Çiftlerde ise Ayla Aksu-Harriet Dart ikilisi, Çinli Liang-Zhang çiftine 6-2, 6-2 kaybederek turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Yazarlar