Adana Demirspor Mario Balotelli: 10 milyon euroya amatör takımda bile oynarım

Mario Balotelli: 10 milyon euroya amatör takımda bile oynarım

05.10.2023 - 19:26 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un yeniden kadrosuna kattığı Mario Balotelli çarpıcı bir açıklamada bulundu. Fransız yıldız, Paris Saint Germain'le ilgili soruyu cevapladı.

Mario Balotelli: 10 milyon euroya amatör takımda bile oynarım

Sion'la sözleşmesini feshettikten sonra Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, Paris Saint Germain'le ilgili dikkat çeken bir soruya yanıt verdi. "Paris Saint Germain'den teklif gelse gider misin" sorusunu Mario Balotelli, "Hiç şansım yok. Daha önce Marsilya ve Nice'te oynadığım için asla" diye cevapladı.

Haberin Devamı

"10 milyon euro maaş teklif etseler" sorusuna Mario Balotelli, "Elbette. Bu durumda kabul ederim. 10 milyon euro'ya kardeşimin amatör takımına gider ve orada bile oynarım" yanıtını verdi.

Mario Balotelli, Adana Demirspor'a geri döndükten sonra çıktığı ilk maçta Alanyaspor'a karşı 2 gol sevinci yaşadı. 33 yaşındaki santrfor sezon başında Adana Demirspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Lumezzane altyapısında futbola başlayan Mario Balotelli daha sonra Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia, Monza, Adana Demirspor ve Sion formaları giydi. 33 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro.

İtalya Milli Takımı'nda 36 maça çıkan Mario Balotelli, 14 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar