Adana Demirspor Mario Balotelli ateş püskürdü! İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu

Mario Balotelli ateş püskürdü! İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu

21.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un sezon başında renklerine bağladığı Mario Balotelli açıklamalarda bulundu. İtalyan santrfor, lacivert-mavili kulübe geri dönüş sürecini anlattı. Mario Balotelli, İsviçre ekibi Sion'da geçirdiği dönemi 'felaket' olarak nitelendirdi.

Mario Balotelli ateş püskürdü İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu

Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor'un sezon başında yeniden kadrosuna kattığı Mario Balotelli suskunluğunu bozdu. 33 yaşındaki santrfor, TV Play'e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'a geri dönen İtalyan futbolcu, "Adana Demirspor, Avrupa'da değil çünkü ben play-off etabından sonra geldim. Yoksa şu anda Avrupa'da oynuyor olurduk" dedi.

İsviçre ekibi Sion'daki dönemine değinen Mario Balotelli, "Sion şimdiye kadar gördüğüm en felaket kulüp. Başkan dengesiz bir insan, bu nedenle oraya kim giderse gitsin kariyerini bitirir" açıklamasını yaptı.

Mario Balotelli ateş püskürdü İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu

İtalya Milli Takımı'nın performansı hakkında konuşan Mario Balotelli şu ifadeleri kullandı:

"İtalya Milli Takımı'nda çalışan bazı insanlardan nefret ettiğim anlar oldu. Doğruyu söylemek gerekirse, İtalya'nın maçlarını izlemiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü takımla birlikte oynamak istiyorum. Mancini'ye çok şey borçlu olduğum doğru ve bence o da bana çok şey borçlu. Milli Takım'la ilgili en büyük acı Makedonya maçıydı. (İtalya'nın Dünya Kupası'na gidemediği maç) Makedonya gol attığında maçı açtım çünkü inanamadım. Bu hayal kırıklığını henüz atlatabildiğimi sanmıyorum. Milli Takım'la birlikte başka bir oyuncu oldum."

Haberin Devamı

İtalya Milli Takımı'na davet edilmemesinin Roberto Mancini'nin suçu olmadığını belirten 33 yaşındaki santrfor, "Mancini beni her zaman sevdi ama milli takım teknik direktörü olduğunuzda seçim yapmak zor. Belki bazı oyuncular beni istemiyor. Çağrılmamam onun seçimi değildi, bundan yüzde yüz eminim. Üst kademelerden ya da milli takımdan birileri artık beni istemiyordu ama Mancini değil" açıklamasını yaptı.

İtalya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Luciano Spaletti'yle ilgili konuşan İtalyan forvet, "Kalite açısından benim gibisi yok. Milli takım için asla pes etmeyeceğim. Makedonya'dan sonra artık milli takıma gitmek istemediğimi söyledim ama bu bir üzüntü anıydı. Sonra dikkatli bir şekilde düşününce, gerçekte kapıyı asla kapatmayacağımı anladım. Milli takımda ilk 11'de olmamak da sorun olmazdı, son bölüme girerken bile oyuna girsem kimsenin benden daha fazla fark yaratamayacağını biliyorum. Spalletti, fikirlerini takıma aktarmak için en uygun teknik direktör" dedi.

Mario Balotelli ateş püskürdü İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu

İtalya Milli Takımı'nda forma giymek için 18 yaşına kadar beklediğini belirten Mario Balotelli, "16 yaşındayken Gana için oynayabilirdim ama İtalya için 18 yaşımı tamamlamayı bekledim. Diğerlerinden daha fazla hata yapmadım, bu kötü etiketin üzerime nasıl yapıştığını anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mario Balotelli, kariyeri boyunca İtalya Milli Takımı'nda 36 maça çıktı. 33 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 14 kez gol sevinci yaşadı. İtalyan forvet aynı süreçte 5 asist üretti.

Yazarlar